Informacije
1. Vaše ime IRL: Mihael
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5h+
5. Vaš Discord: .djura.
6. Vaše ingame ime: Michael Zappa
7. Vaš ID: 11658
Dodatne informacije
1. Lider za FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Kao prvo htio bi se oprobati kao lider organizacije jer me dosta zanima biti na toj poziciji i vidi kako tako nesto izgleda.
2.2 Htio bih biti lider FIB-a jer mi je stvarno zanimljivo kako FIB funkcionira kao organizacija i želio bih se oprobati u takvom radu.
2.3 Zadovoljavajuće mi je gledati kako neko kome sam ja nešto naredio napravi dobru stvar koju sam ga ja naučio kako bih bio što bolji RP
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Napravio bih posebne jedinice za sve: za kanabis, za pucacke akcije, itd.
High rankovi bi mi bili ljudi koji dobro poznaju pravila i za promjenu bih promjenio zamjenike jer su dosta istih ljudi cijelo vrijeme zamjenici.
1. Vaše ime IRL: Mihael
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5h+
5. Vaš Discord: .djura.
6. Vaše ingame ime: Michael Zappa
7. Vaš ID: 11658
Dodatne informacije
1. Lider za FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Kao prvo htio bi se oprobati kao lider organizacije jer me dosta zanima biti na toj poziciji i vidi kako tako nesto izgleda.
2.2 Htio bih biti lider FIB-a jer mi je stvarno zanimljivo kako FIB funkcionira kao organizacija i želio bih se oprobati u takvom radu.
2.3 Zadovoljavajuće mi je gledati kako neko kome sam ja nešto naredio napravi dobru stvar koju sam ga ja naučio kako bih bio što bolji RP
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Napravio bih posebne jedinice za sve: za kanabis, za pucacke akcije, itd.
High rankovi bi mi bili ljudi koji dobro poznaju pravila i za promjenu bih promjenio zamjenike jer su dosta istih ljudi cijelo vrijeme zamjenici.