Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Tajksi Angel

Tyksy
Player
1. Vaše ime u RL: Antonio
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5-6h radnim danima 7-9 vikendom
5. Vaš Diskord: Txjksy
6. Vaše Ingame ime: Tajksi One
7. Vaš ID: 24209

Dodatne Informacije
1. Lider za Federal investigation Bureau (FIB)

2. Zasto zelite biti Lider ove posebne organizacije?

-Od kad sam uso u ovu organizaciju popeo sam se od Field Agent-a II do 00 Agent-a jer sam zadnja 4 mandata bio clan vrhovne komande te sam znao kako se ova organizacija vodi, imam dovoljno iskustva da postanem lider ove organizacije i znam kako ova organizacija treba da izgleda i cime se ta organizacija bavi.

-FIB je organizacija koju ja smatram najelitnijom od svih legalnih organizacija bas zbog cinjenice da stoji odmah iza Vlade. Mislim da imam dovoljno iskustva i znanja koje mogu da iskoristim u vodjenju nje i usmeravanje na pravi put.

-Zato sto zelim pokazati proslim liderima ove organizacije da se ne svodi sve oko pucanju (koliko god bilo to zanimiljivo), i da je sve oko Role-Play-a a ne pucanju (hapsenja, dogadjaja itd..)

-Zelim da vam pokazem da i malo mladji ljudi mogu voditi ovu organizaciju, voleo bih da vodim ovu organizaciju kako bih dokazao da imam strpljenja i iskustva sto bas ova specijalna organizacija trazi i zahteva za njenog vodju. (naravno nemam nista protiv malo vise starijih ljudi).

3. Vas savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji.

-Kao prvo bih svakom ranku stavio zaduzenje i cime bi se taj rank bavio tako da bilo svakome zanimljivo u organizaciji i da nebih se sve svodilo oko rankova.

-Sto se tice same ove organizacije promenio bih sve iz korena i dodao bih dosta novih rankova i zaduzenja.

-Toxicnost u ovoj organizaciji bih strogo kaznjavao najvecom merom i nebih tolerisao.

-Ne bih bas svako mogao uci u FIB jer bi morali dobro poznavati pravila grada tako da zelim imati ljude u organizaciju koji su ozbiljni i zele pomoc

-Agenti moraju biti ozbiljni i ne bi smeli da padnu pod pritiskom prozivanja kriminalaca sto povecava kvalitet RP-a.

-Promenio bih zaduzenja i posao 00 Agenata samim tim bi dobili samo oni koji su najstruceniji i najvise zasluzili taj rank.

-Na najveci nivo bi poboljsao komunikaciju izmedju ostalih drzavnih organizacija iz razloga sto me ljudi poznaju kao coveka koji ne zeli ni najsitniju raspravku ni sa kim i uvek sam raspolozen za bilo kakav kompromis.

Rankovi:
30 - FIB Director -
29 - Deputy FIB Director -
28 - FIB Director's Assistant -
27 - Chief Of Departments -
26 - 00 Agent -
25 - Head of Department -
24 - Deputy Head of Department
23 - Mossad -
22 - DEA -
21 - IAA -
20 - ASU -
19 - Trainer -
18 - Main Detective -
17 - Deputy Main Detective -
16 - Detective -
15 - Senior Special Agent III -
14 - Senior Special Agent II -
13 - Senior Special Agent I -
12 - Special Agent III -
11 - Special Agent II -
10 - Special Agent I -
9 - Field Agent III -
8 - Field Agent II -
7 - Field Agent I -
6 - Junior Agent III -
5 - Junior Agent II -

4 - Junior Agent I -
3 - Agent on Instruction -
2 - Suspended (2D) -
1 - Suspended (5D) -

HVALA VAM NA CITANJU MOJE PRIJAVE!
lbW8aIw.jpg

ODeOAp6.jpg

a7nwtvF.png

Lucas Goat

Dodji ovde i placi
Player
Prihvaceno , intervju ce se odrzati u cetvrtak 19.10.2023 18:30h , budite u cekaonici na Grand RP discordu u to vreme

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom