Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved ( Nova Zalba ) MG, GP 3.1, Drzavna pravila org 5.1, 5.2, 5.3 | ID 38735

Status
Not open for further replies.
Your ID
32860
Players nickname
Yubel Yin
Suspect ID
38735
Date of violation
Oct 18, 2023
Time of violation
3:20
Proofs
https://youtu.be/R_yXBNSfqSw

fakeyubel

Player
Player
Scenario pre ovoga ( ukratko i bez snimka ):
- Pljackali ID 44241, 5576 i 38735 nekog desetog lika na autoputu, ja pao sa skutera mene ubili dosla devojka moja da me digne i nju ubiju
ja sam umro i otisao u bolnicu nju su digli vredjali je govorili kako ce je silovati, 2-3 puta je ubili pa opet digli vredjali i kako ce to raditi celu noc cisto radi zezanja
i ljudi su tipovi koji gledaju igricu poput realnosti. Ja sam njoj rekao da izadje jer to nije RP ona izasla i isekli su sve sem tog zadnjeg dela gde napusta igru.
( ovaj snimak oni imaju samo su ga isekli )
Oboje smo ispred bolnice jer smo bolnicari i pricamo medjusobno dok ti isti likovi nisu dosli i poceli OOC da vredjaju.

Zalba na mene: Approved - G.P. 6.2 | 32860

RAW FOOTAGE
Video:
Video:
Video:

fakeyubel

Player
Player
Eto vam snimci bez voice over-a samo molim vas pazljivo pogledajte jer sam vam pokusao samo olaksati pregled ne da sakrijem nesto

Denza Washington 🔥

Player
Player
Kakav ti bolan, vi ste smješni, spominjete porodicu, fuj

I imao sam korumpiranu biografiju, tako da uživaj ljepoto moja, ja tebe nigdje nisam uvrijedio ooc dok si ti mene izvrijedjao maksimalno

Ajd sad vozdra

fakeyubel

Player
Player
ubio si nas znao si da cemo biti kod bolnice, dosao si i poceo si nas psovati jer si nas ubio na autoputu jos nosimo maske i sve ti nas prepoznas i u snimku se vidi da nisi nikakvu ulogu igrao dosao si da troll-as i da zajebavas

Denza Washington 🔥

Player
Player
ubio si nas znao si da cemo biti kod bolnice, dosao si i poceo si nas psovati jer si nas ubio na autoputu jos nosimo maske i sve ti nas prepoznas i u snimku se vidi da nisi nikakvu ulogu igrao dosao si da troll-as i da zajebavas
Ma ti si prso, ti momak pojma nemaš sta pricaš

Pabloo Marcola

Player
Player
Scenario pre ovoga ( ukratko i bez snimka ):
- Pljackali ID 44241, 5576 i 38735 nekog desetog lika na autoputu, ja pao sa skutera mene ubili dosla devojka moja da me digne i nju ubiju
ja sam umro i otisao u bolnicu nju su digli vredjali je govorili kako ce je silovati, 2-3 puta je ubili pa opet digli vredjali i kako ce to raditi celu noc cisto radi zezanja
i ljudi su tipovi koji gledaju igricu poput realnosti. Ja sam njoj rekao da izadje jer to nije RP ona izasla i isekli su sve sem tog zadnjeg dela gde napusta igru.
( ovaj snimak oni imaju samo su ga isekli )
Oboje smo ispred bolnice jer smo bolnicari i pricamo medjusobno dok ti isti likovi nisu dosli i poceli OOC da vredjaju.

Zalba na mene: Approved - G.P. 6.2 | 32860

RAW FOOTAGE
Video:
Video:
Video:
yubel on top

Michael Goat

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 32860 dobit će kaznu za MG (Zabranjeno je mešati IC i OOC chat)
  • ID 44241 dobit će kaznu za G.P 3.2 + G.P 6.19 (Zabranjeno je spominjanje roditelja kao i F reči)
  • ID 50074 dobit će kaznu za FailRP (Ne smete RP-ati ulogu koja vam ne priliči
  • ID 38735 dobit će kaznu za PG (Zabranjeno je vršenje radnje koju nije moguće raditi u pravom životu)
  • ID 39167 dobit će kaznu za MG (Zabranjeno je mešati IC i OOC chat)
(Ne možemo kazniti ono za šta niste dostavili dokaz)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom