Dobro vecer draga administracijo dosao sam jer sam dobio ban na igrici koju igram vec zadnjih 2godine od pocetka i trudim se da kako da doprinesem ovom serveru tako i da postujem njegova pravila. Ban sam dobio za vrijedjanje drugog igraca Žao mi je zbog mog postupka i ispricavam se kako igracu tako i vama na krsenju pravila i zamolio bih vas za drugu šansu jer mislim da svatko zaslužuje istu potrudit ću se najvise da se ovo vise neponovi i da kontroliram svoje živce stvarno mi je zao i molim vas za drugu šansu da dobijem unban i da nastavim igrati i truditi se kao do sada na ovome serveru ovo mi je jedan od prvih puta da dobijem ban za ovako nešto i stvarno mi je zao molim vas za drugu šansu igrac je povukao zalbu i rekao kako ga to nije niti uvrijedilo nego da me reportovao iz mrznje i kako je povukao zalbu sve je u dokazima molim vas da prihvatite zalbu i da prihvatite moje isprike stvarno mi je jako zao za moje postupke sto sam ucinio molim vas da mi progledate kroz prste i da mi pruzite drugu priliku