Trudim se da ispostujem 6.15 ali izgleda uzaludno, mislim da je cak ovo i za kuratora nef.org. 3+ lica je pucalo. Posto ja brojim a meni niko ne broji tako da forum ratnik vama na usluzi.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!oni su krenuli da beze ti ne smes da pucas kad vidis da izlaze tako daTrudim se da ispostujem 6.15 ali izgleda uzaludno, mislim da je cak ovo i za kuratora nef.org. 3+ lica je pucalo. Posto ja brojim a meni niko ne broji tako da forum ratnik vama na usluzi.
Ovo je iskren odgovor mone moze,dobiti upozorenje bravo burazNe znam kakav MG spominjete jer Mone koristi discord samo kada nije u RP situacijama koliko se vidi na pov-u a kada je u RP situaciji prica na radio ili in-game. Ja sam mu javio preko radija tacnije svima da dolaze ljudi da kradu panele tako da od MG nema ni mrve evo i video da potvrdi to:
Sto se tice brojanja brojali ste samo meni i ja vama te ste me ubili ali ne i ostalima a po pravilima servera se mora brojati svima tacnije izdati se uslov i odbrojati sto znaci da i ako Mone nije brojao Denzi on moze dobiti 6.15 samo a vi niste brojali nikom osim meni plus ste preko tri clana - to je za warn na vasu porodicu.
Denza takodje prica licu koje je u nesvesti i odgovara na NonRP komandu sto je takodje krsenje pravila +1 za njega.
Samo kaznjavaj admine po pravilima slobodno.
PS. Skupe su baterije danas pa sledeci put pamet u glavu i dobro razmislite sta radite, kakvo je to sticanje kad 5 baterija platite 1mil. Morate kod Moneta na obuku - ovako svetlite samo u crveno a semafor ima tri boje.
Moram da demantujem ovu laz, bio sam sam i nemam zamerki na vas jer ste vi brojali meni ja vama i popucali smo se. Mone i jos jedan clan su otrcali u vinograd oni nisu bili tu tako da njima niste. Ako bude bilo potrebe i admin zatrazi postavicu a ti u koliko imas nekih zamerki postavi pov i trazi kazne.Decko postavi duzi pov gde gde smo upali i gde smo vam brojali bilo vas je 3,4 tu ne samo tebi,imate 5 sekundi da napustite dvoriste ovo je kradja panela.
Oko moje mass MG lezi mrtav i prica o situaciji trenutnoj svama o diacordu, dicord je ooc,i zabranjeno je komuniciranje dok traje RPNe znam kakav MG spominjete jer Mone koristi discord samo kada nije u RP situacijama koliko se vidi na pov-u a kada je u RP situaciji prica na radio ili in-game. Ja sam mu javio preko radija tacnije svima da dolaze ljudi da kradu panele tako da od MG nema ni mrve evo i video da potvrdi to:
Sto se tice brojanja brojali ste samo meni i ja vama te ste me ubili ali ne i ostalima a po pravilima servera se mora brojati svima tacnije izdati se uslov i odbrojati a vi niste brojali nikom osim meni plus ste preko tri clana - to je za warn na vasu porodicu.
Denza takodje prica licu koje je u nesvesti i odgovara na NonRP komandu sto je takodje krsenje pravila +1 za njega.
Samo kaznjavaj admine po pravilima slobodno.
PS. Skupe su baterije danas pa sledeci put pamet u glavu i dobro razmislite sta radite, kakvo je to sticanje kad 5 baterija platite 1mil. Morate kod Moneta na obuku - ovako svetlite samo u crveno a semafor ima tri boje.
ti se pravis najposteniji a ustvari najvise pravila krsisOko moje mass MG lezi mrtav i prica o situaciji trenutnoj svama o diacordu, dicord je ooc,i zabranjeno je komuniciranje dok traje RP
Vidim kako su skupe baterije kad poslije placete kao djeca, pitat cu te jesu li skupe kad Vam lider dobije kaznu za G.P. 6.15 i kad bude u crnoj majici nervozan u zatvoru , tad ce mjenjati boje od nervoze kao semafor
Tišina, tebi doktor mogu da budemti se pravis najposteniji a ustvari najvise pravila krsis
rece denza washington, idi kopaj bakar za drugo i nisi, javi usput ako radis kancelariju da te malo izbustam da budes sticalica ovo sto pricas na videu svi znamo da lazesTišina, tebi doktor mogu da budem