Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Leo Darkin

Player
Player
2.Vase godine:14
3. Vremenska zona: GMT+2
4.Prosecna aktivnost na dan:3-5h a vikendima 3-6h
5.Vas Discord:mateja#1897
6.Vase ime ingame: Leo Shuxna
7.Vas ID:32202
Dodatne Informacije
1. Lider za Federal investigation Bureau (FIB)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

1) Od Dana kad sam uso U Federak Investigation Buerau(FIB) bio pocetni Floor General pa sam na kraju doso do Delta Force.jer sam imao puno iskustva u FIB bio sam puno puta u FIB .Ja sam Kao Delta Force bio dobar agent .Smatram za sebe da imam dosta iskustva sa FIB da bih postao Leader ove org.Znam kako FIB funkcionise znam i sta treba da se radi u FIB-u .Bio sam u proslom Mandatu Deputy Head of Department(23) .

2)Imam puno svojih drugara,prijatelja i itd koji bi mi pomogli u vodjenu ove organizacije. Oni bi mi pomogli da napravim Fib najboljom drzavnom organizacijom.Svaku situaciju bi pokusao naprivti sto vise realnu.Uvek bi bio tu da pomognem Nizim rankovima .

3) Potrudio bih se da sa svojim zamenicima poboljsam rp situacije .Bili bi smo najjozbilnija organizacija u gradu. Ja sam svoj zivot proveo u svim drzavnim organizacijama . Ja sam od proslog mandata naucio svasta novo od Leadera FIB .Jako dobro znam pravila mislim da bih FIB bio dobar samnom kao Leader FIB.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Ja kao Leader FIB moje postignuce bi bilo pre svega da moja organizacija bude upamcena kao najbolja drzavna organizacija.
Iza sebe imam ljude(moje zamenike) koji su imali dosta iskustva u FIB i u ostalim organizacija Kao sto :Sahp NG GOV LSPD
U ostalim organizacijama sam bio HIGH COMMAND gde nisam voleo one ljude koji krse stalno pravila.
Kod mene bi bilo tako da ako neko prekrsi neko pravilo dobija suspend 24h ili Otkaz.
Ispitivao bi ljude puno pravila ima li bi 2 put da pogrese pitao bi i genaralna pravila. Jer ne bih da ubacujem ljude bez iskustva ispod 15 godina u gradu.
Kod mene neodazivanje na 10-1 bi bilo kaznjeno suspend .Kod mene discplina je sve jer mislim da je to ono sto dovodi do uspeha i pobede.
Regrutacije bi drzao dva put po danu .Geto patrole bi pravio dva put po needelji.
Na talackama bih zvao svaku organizaciju pa cak i EMS I Lifeinvader .Ems zbog toga ako taoc bude povredjen a lifeinvader bi bio tu da snima taj dogadjaj bilo to pljacka prodavnice ili talacke
Na discord serveru od Fib bih napravio sobu za predloge sta treba dodati ili sta im se ne svidja .
Mossad i Uat bi snimali svaku akciju .Dea ne bi radila samo drogu bili bi i ispomoc Uat-u i Mossad-u .
Toksicnost bi se kaznjavala .Svaka jedinica bi imala svog vodju .

Rankovi
FIB DIRECTOR(30)
FIB DEPUTY DIRECTOR(29)
ASSISTENT OF DIRECTOR(28)
CHIEF OF STAFF(27)
DEPUTY CHIEF OF STAFF(26)
00 AGENT(25)
SECRET AGENT(24)
HEAD OF DEPARTMENT(23)
DEPUTY HEAD OF DEPARTMENT(22)
DELTA FORCE(21)
MOSSAD(20)