Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Damjan Mikhailov

Server Administrator
Server Administrator
Informacije

1. Vaše ime IRL: Damjan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: preko tjedna oko 4h a za vikend oko 8-10h
5. Vaš Discord: damy_080
6. Vaše ingame ime: Damjan_Stojanovskii
7. Vaš ID: 39519

Dodatne informacije

1. Lider za:
San Andreas Highway Patrol

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

-želim postati lider ove organizacije jer želim podići razinu RP-a na viši nivo u SAHP-u

-želim postati lider ove organizacije zato da učinim SAHP boljim mjestom za početnike te mjestom gdje najneiskusniji i najiskusniji članovi mogu nešto naučiti

-želim postati lider SAHP-a zato jer smatram da sam komunikativan te da mi se svaki član organizacije može obratiti ukoliko imaju bilo kakav problem

-želim postati lider ove organizacije zato da uklonim ikakvu toksičnost i korupciju koja je bila u organizaciji

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-poticao bih upotrebu /me i /do komandi tijekom RP situacija

-poštovanje i pravednost bi bili na prvom mjestu te bi svaki čin se morao poštovati

-regrutacije bi se trebale održavati svakoga dana, ali uz temeljitu provjeru znanja pravila grada svakog kandidata

-ne poštovanje članova organizacije bi se kažnjavalo sa suspendom na 24, 48 ili 72 (ovisno o težini djela koje su učinili) sata te bi se držala temeljita evidencija suspenda

-ukoliko je član bio tri puta na suspendu ili ponavlja isto loše ponašanje to će rezultirati izbačenjem iz organizacije

-uveo bih da najmanje jednom tjedno trebamo organizirati punkt na kojemu bih pretresali lica i gepeke automobile svakoga tko želi koristiti autoput

-poticao bih traženje kanabisa u San Andreasu

Uz poštovanje,

Damjan Stojanovski

Aki Lazic

Player
Player
Prihvaceno, intervju ce se odrzati u Nedelju, 22.10.2023 u 19:00. Budite u cekaonici na Grand RP discordu u to vreme.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom