Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38735
Players nickname
Denza Washington
Administrators nickname
Lucas Goat
Date
Oct 20, 2023
Time
14:42
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/510695/#post-1858614

Denza Washington 🔥

Player
Player
Nemam rijeci, vrijedjao mi je zenu i djecu gdje imam video dokaz za to, u voznji mi je rekao mafijaš na grandu i ja mu odgovorim, mafijao bi ja i van granda.

I kaznjen budem za ooc prijetnje, ne znam kakva je direktna ooc prijetnja to

Nikad nisam bio blokiran ni jednan dan

Sad sam blokiran zbog jedne recenice, a šta treba da sam smiren dok mi neko vrijedja zenu i djecu, i opet nista nisam prijetio, kakve veze ima sto sam rekao mafijao bi van granda , kakve veze to ima s njim

Ništa mislim da je ovo zadnje moje igranje, velika je nepravda, dok on meni moze spominjati zenu i djecu to je ok a ja 30 dana dobijem i prvi put na grandu budem blokiran, nikad nisam dan jedan bio blokiran

To je to

Sretno

Denza Washington 🔥

Player
Player
I da napomenem, ljudima se opraštalo i kad pogriješe, za psovanje pa dobiju 7 dana, pruži im se šansa odblokiraju se

Mene koji nikad blokiran dana nisam bio nece se pružiti šansa

Toliko sam mjeseci truda ostavio, zanemarivao svoje privatne obaveze, truda uložio i sati da bi me 30 dana blokirali

Ne znam kako bi se vi osjecali da vam neko vrijedja porodicu, stavite se na moje mjesto, opet sam koliko toliko bio smiren

A imam video dokaz gdje mi je spominjao zenu i djecu i svašta nešto

Denza Washington 🔥

Player
Player
Kad je denza nešto molio, nikad nisam dobio jedan dan ban, prvi put u januaru sam došao na ovaj rp server, prije toga nisam nigdje igrao, niti sam znao šta je RP,

Radim 12 sati, dodjem s posla , posvetim se porodici, onda koliko mogu grandu, jedina igra mi je to bika i gdje sam vrijeme provodio, i onda vam drago bude sto sam dobio ban, kakve veze ima ic svadja i lik sa ooc , ne znam o cemu pricate, ovaj gospodin sto me kacio nije kaznjen nizašta a mene su 30 dana kaznili. Kako ne shvatate da nekog nešto provrijedi. Još sam stao sa vozilom i rekao mu ako ja tebe vrijedjam ic zasto moras ti mene da vrijedas ooc, nema veze, eto uzivajte i igrajte bez mene, poslije ove žalbe trazit cu blacklistu i budite sretni

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Koliko vidim ovo nisu direktne prijetnje ali svakako da tvoje ponasanje ovdje nije prikladno + sto konstantno radite MG i OOC toksicnost. Kazna ce ti se smanjiti na 7d ban

Status
Not open for further replies.
Top Bottom