Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Marco alcapone

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 4-5 sati vikend 6-8
5. Vaš Discord: Marko Vasquezz
6. Vaše ingame ime: Marko_Bonaparta
7. Vaš ID: 39171

Dodatne informacije

1. Lider za:
San Andreas Highway Patrol

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

-Ljudi u gradu su naucili da SAHP je slaba organizacija i da nisu sposobni za nista ja u ovaj mandat cu doneti odluke u koje sahp ce ici na sve Evente koje idu ostale Org, i bice naj dominantniji.

-Zelim postati lider SAHP-a zato sto sam bio HC u ovoj organizaciji i video sam neke stvari koje samo Lider moze da popravi a ja nazalost to nisam mogao

-želim postati lider SAHP-a zato sto kad sam bio deo ove organizacije video sam da ima mnogo toksicnost u istoj,ako ja budem lider to ce biti sve reseno HC ce mnogu vise pricati sa nizim cinovima u suprotno ce dobiti odredjenu kaznu

-želim postati lider SAHP-a zato sto zelim da sredim autoputeve i da nema svakodnevno pljackanje na autoputevima il ikakve pucnjeve svaki dan ce imati minimum po 2 patrole na oba autoputa.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Nikako nece imate dranje na manjim cinovima i MG-anje na radio

-Svaki cin bih se postovao nizi cinovi ce da imaju postovanje prema vecim a veci cinovi za to ce da uce kako da rade nizi cinove ako rade kako treba bit ce nagradjeni.

-regrutacije bi bile odrzane svaki 3 dan i sa mnogo paznjom koga cemo primiti ja necu da primam svakakve ljude u mojoj Organizaciji.

-Suspend ce se dobijati ako clan napravi neku gresku i ne kaze visim cinovima,Suspend najcesce ce trajati po 1dan, a ako je napravio neku golemu gresku onda ce dobiti 48h.

-ukoliko je član organizacije dobio 3 puta opomenu od visih cinova bit ce Izbacen i organizacije ujedno i (Blacklisovan)

-napravio bih svaki dan da anti-teroristicka jedinica ide na treninge kako bi bili spremni na sve.

-Suradjivao bih sa sve ostale drzavne organizacije.

Hvala na citanju pozdravja vas

Marko Bonaparta

Status
Not open for further replies.
Top Bottom