Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Aleksandar Jevtic

State
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Aleksandar
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Vikendom obično od oko 17:00 do 22:00. Radnim danima ponekad 6:00 do 12:00 ili poenkad cak i 15:00 - 21:00.
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 3-6 sati
6. Vaš Discord: _kingzyy
7. Vaše ingame ime: Aleksa Milicevic
8. Vaš ID: 45655
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a

Dodatne informacije

1. Zašto želite postati admin? Postoje vremena kada ja igram na serveru a admina nema, zeleo bih da popunim ta mesta i pomognem sto je vise igraca moguce. Puno ljudi sam video da se zale na sporu reakciju administratora i da kada su im najvise potrebni ne dolaze na pozive.
2. Koje su vaše prednosti? Dobar sam u formalnim i profesionalnim razgovorima, veoma sam zreo i odgovoran, kada krenem da radim nesto radim to kako treba i ne odustajem dok nije zavrseno.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam puno slabosti da ja znam osim to sto lose podnosim veliki pritisak od visih rankova i zato gledam da sto pre resim bilo kakav problem koji nastane.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Potpuno sam spreman napustiti svoj RP život i da se fokusiram na
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Ne posedujem jedan
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Veoma retko škola ali svaki dan se trudim da provedem minimum 3 sata u igri.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Pozdrav, javi mi se na discord da se dogovorimo za termin ispitivanja.
Rok za javljanje 36h.
Discord: aldin_verstappen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom