Dobar dan draga administracijo pre svega se zahvaljujem na izdvojenom vremenu za čitanje ove žalbe. Ova žalba je namenjena gospodinu Muji jel sam i snjim pričao o ovome na Discordu i nadam se da će je i on pogledati. Naime pre 23,24 dana sam dobio ban za generalno pravilo 1.1. i priznajem svoju krivicu. Bio sam vrlo nestrpljiv jel nisam ima kupljeni GTA pa sam žurio i posle bezbroj pokusaja, ušao i igrao preko drugarovog soc-a na svom sadasnjem nalogu, ali na svu sreću pre nekoliko meseci ja sam kupio svoj GTA i igrao normalno. Ja totalno priznajem svoju grešku i več nedeljama se molim za vaš oproštaj jel vidim da nakon nekoliko provedenih nedelja bez igranja na ovom projektu što mi je bila dnevna rutina nije dobro. Ja sam hteo da ne igram sa strahom ili savesti od dobijanja bana pa sam pre nekoliko meseci i to sam priznao gospodinu Muji jel sam mislio da ce on ceniti moju iskrenost jel nije lako priznati tako nešto pogotovo nakon godinu igranja i znati da sav taj trud moze pasti u vodu. I jeste on mi je to oprostio. Ja ću vam ostaviti screenshot chata sa gospodinom Mujom, naravno ako mislite da je photoshop ili bilo sta pristajem i na PC check i na Discord check ako je potrebno to dokazati. Ako ste nesto pogrešno pročitali ja nisam ponovo radio G.P. 1.1. nego sam jednostavno dobio ban pošto gospodin Mujo nije ostale obavestio sa me ne diraju za to. Tako da ja se nadam vašem oproštaju Mujo i srećan ostatak dana ili večeri.