Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Petar Bauman

Player
Player
Informacije

1.Vase ime u RL: Petar

2. Vaše godine: 23

3. Vremenska zona: GMT+1

4. Prosječna aktivnost na dan: 5-12h

5. Vaš Diskord: petarnikolic

6. Vaše Ingame ime: Petar Nikolic

7. Vaš ID: 24484

Dodatne Informacije

1. Lider za... LSPD

2. Zasto zelite biti Lider ove posebne organizacije?

2.1 Zelim postati lider ove posebne organizacije zato sto je ovo jedna od prvih organizacija u koje sam usao. Ovo je organizacija koju mozda i najbolje poznajem, prosao sam svaki deo ove organizacije. Ova organizacija ima veliki potencijal sto se tice RP-a u smislu provere saobracaja, akcija itd. Svoje iskustvo sam stekao kod lidera Zoky Navarro, Wolf Rinna. Imam mnogo iskustva i potrudio bih se da LSPD podignem na visi nivo.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Moj LSPD bi se sastojao od vise sektora, prvo sto bi bili kad bi usli u lspd jeste student policijske akademije po uzoru na americku policiju u RL. Kada bi prosli odredjenu obuku postali bi patrolna policija koja bi u patrolnim vozilima isla gradom, zaustavljala ljude, pisala kazne za prekoracenje itd. ona bi imala svog nadredjenog koji bi bio Vodja patrolne jedinice. Sledeci rank jeste instruktor akademije koji bi radio obuke studentima, obuke bi bile raznovrsne, vezbale bi se razne takticke vezbe, pucanje u sumi koje bi bile organizovane zajedno sa Vojskom, vezbe usmenog dogovora na akcijama itd. Sledeci sektor jeste Interventna jedinica 92 po uzoru na srpsku policiju, ova jedinica bi se bavila resavanjem protesta, nemira u gradu, resavanje krsenja javnog reda i mira, pored toga bi isla na akcije (pljacke prodavnice, bankomata, situacije sa taocima). Sledeci sektor je UKP koji ce sastojati od policajaca obucenih za inpektorski posao, oni ce nakon svake kriminalne radnje koja je prethodno onesposobljena od strane policije ici i raditi detaljan uvidjaj o celoj situaciji, praviti case file (dokument sa dokazima protiv bandi) i kasnije kada se utvrdi da se ta organizacija bavi kriminalnim radnjama, izvrsila bi se agresivna racija na njihovu bandu. Sledeci sektor je ujdeno i najvazniji u celoj policiji a to je S.A.J (specijalna antiteroristicka jedinica) ona bi bila glavna jedinica u policiji, jedinica u kojoj bi svi nekada voleli da budu, ona bi bila u najsitnije detalje obucena za najgori scenario svake kriminalne akcije, stalno bi radili najrazvorsnije tipove vezbi, vezbe upravljanja vazduhoplovnim vozilima, vezbe iskakanja padobranom, vezbe pucanja, te sve vezbe bile bi pravljene zajeno sa specijalnim jedinicama vojske i fib-a koje bi organizovale te vezbe zajedno. U Saj-u bi bilo vise rankova ( S.A.J Operativac, S.A.J Pilot, S.A.J Snajperista) koji bi imali zajednickog komandanta i zamenika komandanta. LSPD nece reagovati na bilo kakve provokacije.

Moj cilj na svakom serveru je bio unapredjenje roleplay-a, bar ono sto je do mene bilo ja sam radio radi poboljsanja rp-a. Nesto za sta bi se najvise potrudio jeste ne krsenja osnovnih pravila kao sto su PG, MG na pljackama i talackim situacijama se cesto desavaju Fail rp i KRP situacije, pregovore oko taoca bi samo vodio komandant S.A.J da se ne bi desavale ovakve situacije.

Forsirao bih upotrebu /me /do /try komandi radi poboljsanja RP-a, one bi se koristile kada se obijaju i pretresaju gepeci, skidaju maske sa zatvorenika, uzimaju dokumenta iz dzepova itd.

Uslovi za ulazenje u policiju: 10 godina u gradu, dobro poznavanje pravila grada, i poznavanje LSPD pravila koje bih napravio.

Odrzavali bi se skupovi/evente i gde bi ]sa gradjani]ma prica]li o izbegavanju nekih situacija opasnih po zivot kako se braniti, pricali bi o sigurnosti u saobracaju itd.

Radili bi takticke vezbe, pucanje u sumi, povlacenja sa akcija sa drugim state organizacijama.

Rankovi:
- Suspend
- Student akademije
- Policajac pripravnik
- Policajac I
- Policajac II
- Policajac III
- Saobracajni policajac
- Zamenik vodje patrole
- Vodja patrole
- Instruktor akademije
- Supervizor
- Sef Smene
- Interventna 92
- Vodja interventne 92
- Sef saobracaja
- UKP Operativac
- UKP Inspektor
- S.A.J Snajperista
- S.A.J Pilot
- S.A.J Operativac
- Z. UKP Sef
- UKP Sef
- Komandir
- Z. Komandant S.A.J
- Komandant S.A.J
- Kapetan
- Major
- Pukovnik
- Zamenik Naclenika
- Nacelnik

Radio kodovi:

1. 10-1 Žuta linija (Garaža)
2. 10-2 Negativno
3. 10-3 Tišina na radio
4. 10-4 Potvrdno
5. 10-5 Ponovi zadnji prenos
6. 10-6 Zanemariti posljednji prenos
7. 10-10 Ispaljeni hici
8. 10-11 Pljačka
9. 10-16 Povređen civil
10. 10-20 Lokacija
11. 10-21 Provjera (Lokacija; kako je stanje sa radom)
12. 10-22 Talačka
13. 10-33 Potrebna pomoć
14. 10-57 Victor (Potjera za vozilom)
15. 10-99 Riješena situacija
16. 10-41 Prijava na dužnost
17. 10-42 Odjava sa dužnosti

Sustavni kodovi:
Kod A (Pad igre)
Kod 2 Upaljene rotacije (Bez zvuka)
Kod 3 Upaljene rotacije (Sa zvukom)
Kod 4 Situacija pod kontrolom
Kod 6 Na licu mjesta

Hvala na izdvojenom vremenu za citanje moje prijave!
Petar Nikolic
Srecno Svima!
😃

Status
Not open for further replies.
Top Bottom