1. Vaše ime IRL : Strahinja
2. Vaše godine : 24
3. Vremenska zona : GMT + 1
4. Prosjek online po danu : 2h - 3h
5. Vaš Discord : Barrack Cruz
6. Vaše ingame ime : Barack Cruz
7. Vaš ID : 40244
Dodatne informacije
1. Lider za : LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Smatram da imam smisla za RP policiju, imam ideju kako je sprovoditi .
Moje dugogodišnje igranje GTA online komplet je bazinarno na RP priči, sa ozbiljnim ljudima . Smatram da sa jako odgovorna osoba, ozbiljna i perspektivna. Dosta sam naučio kroz familije i organizacije kako treba postupati sa ljudima, mislim da sam adekvatna osoba za ovaj posao .
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Eh sad , mogu pisati i ovome jako puno, lično smatram da pisanjem ne mogu dokazati ništa , već samo radom . Ali ukratko ću nešto napisati, kako ne bih davao drugim liderima ideje . Jer smatram da treba sam osmisliti i potruditi se. U početku kada bi dosli u policiju vi bi bili obican kadet i ucili osnove policije . Kako učite tako i napredujete kao rank u organizaciji. Znaci ni po babu ni po stričevima. Imam svoj tim iskusnih policajaca koji bi bili velika podrska u daljem napredku organizacije. Radio bih racije koje bi mogle da se dosta smanji kriminal ali i da bude zanimljivo komplet od mafijaša do policiji. Trudio bih se da sto više policija patrolira gradom , kako bi se steklo ozbiljno mišljenje o policiji . Naravno imao bih specijalne jedinice za specijalne operacije , koje bi se bazirale bar 2x nedeljno. De bi specijalci dosli do velikog izražaja na serveru, samim tim bi to bio elitni deo policije , i svakome bi bila čast da bude član . Potrudio bih se da policija postavi autoritet na serveru igračima , da je ne shvataju olako . Uglavnom dokazao bih igrom kakav rp , koja ozbiljnost. Svaki čin u policiji tj svaki policajac moći će da napreduje svojim trudom i zalaganjem za policiju. Niko neće ostati nezaposlen, niko neće ostati u policiji samo da bi imao značku . Grad će biti zaštićen .
Fokusirao bih se na treniranje policajaca da ne budu debeli i krofnasti. Napravio bih jedan uigran i skladan tim operativaca .
Svima dobro poznati kodovi
10-1 (Postrojavanje na liniju)
10-2 (Negativno)
10-3 (Tisina na radio!)
10-4 (Pozitivno)
10-5 (Ponoviti)
10-6 (Zanemariti)
10-7 (Pauza do 30 min)
10-8 (Prijava Patrole)
10-9 (Odjava Patrole)
10-10 (Otvorena pucnjava )
10-14 (Specijalna uniforma )
10-20 (Lokacija)
10-57 Vektor (Potrjera za licem u motonom vozilu)
10-57 Foxtail (Potjera za licem na nogama )
10-95 (Lice se vodi do zatvora
10-99 (Kraj Akcije)
Status 01 (Prijava duznosti)
Status 02 (Odjava dznosti )
Kod 1: Opasnost opasna po zivot(Svi se upucuju na situaciju)
Kod 2: Polu-hitni (samo svetla)
Kod 3: Hitna pomoć (svetla i sirene)
Kod A: Pad igre
Kod B: Mišić F8 i U
S-Solo
D-Duo
T-Trio
Q-Quatro
Rankovi u policiji
Suspend
Regrut
Mladi vodnik
Vodnik
Saobraćajac
Poručnik
Inspektor
Glavni inspektor
Šef odeljenja za organizovani kriminal
Šef policijske stanice
R.S.J - regrut specijalnih jedinica
K.S.J - kapetan specijalnih jedinica
M.S.J - major specijalnih jedinica
K.S.J - komandant specijalnih jedinica
Pukovnik - obučava rank 1-6
Saobraćajni komandir
Zamenik komandira
Komandir
Zamenik načelnika
Načelnik
2. Vaše godine : 24
3. Vremenska zona : GMT + 1
4. Prosjek online po danu : 2h - 3h
5. Vaš Discord : Barrack Cruz
6. Vaše ingame ime : Barack Cruz
7. Vaš ID : 40244
Dodatne informacije
1. Lider za : LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Smatram da imam smisla za RP policiju, imam ideju kako je sprovoditi .
Moje dugogodišnje igranje GTA online komplet je bazinarno na RP priči, sa ozbiljnim ljudima . Smatram da sa jako odgovorna osoba, ozbiljna i perspektivna. Dosta sam naučio kroz familije i organizacije kako treba postupati sa ljudima, mislim da sam adekvatna osoba za ovaj posao .
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Eh sad , mogu pisati i ovome jako puno, lično smatram da pisanjem ne mogu dokazati ništa , već samo radom . Ali ukratko ću nešto napisati, kako ne bih davao drugim liderima ideje . Jer smatram da treba sam osmisliti i potruditi se. U početku kada bi dosli u policiju vi bi bili obican kadet i ucili osnove policije . Kako učite tako i napredujete kao rank u organizaciji. Znaci ni po babu ni po stričevima. Imam svoj tim iskusnih policajaca koji bi bili velika podrska u daljem napredku organizacije. Radio bih racije koje bi mogle da se dosta smanji kriminal ali i da bude zanimljivo komplet od mafijaša do policiji. Trudio bih se da sto više policija patrolira gradom , kako bi se steklo ozbiljno mišljenje o policiji . Naravno imao bih specijalne jedinice za specijalne operacije , koje bi se bazirale bar 2x nedeljno. De bi specijalci dosli do velikog izražaja na serveru, samim tim bi to bio elitni deo policije , i svakome bi bila čast da bude član . Potrudio bih se da policija postavi autoritet na serveru igračima , da je ne shvataju olako . Uglavnom dokazao bih igrom kakav rp , koja ozbiljnost. Svaki čin u policiji tj svaki policajac moći će da napreduje svojim trudom i zalaganjem za policiju. Niko neće ostati nezaposlen, niko neće ostati u policiji samo da bi imao značku . Grad će biti zaštićen .
Fokusirao bih se na treniranje policajaca da ne budu debeli i krofnasti. Napravio bih jedan uigran i skladan tim operativaca .
Svima dobro poznati kodovi
10-1 (Postrojavanje na liniju)
10-2 (Negativno)
10-3 (Tisina na radio!)
10-4 (Pozitivno)
10-5 (Ponoviti)
10-6 (Zanemariti)
10-7 (Pauza do 30 min)
10-8 (Prijava Patrole)
10-9 (Odjava Patrole)
10-10 (Otvorena pucnjava )
10-14 (Specijalna uniforma )
10-20 (Lokacija)
10-57 Vektor (Potrjera za licem u motonom vozilu)
10-57 Foxtail (Potjera za licem na nogama )
10-95 (Lice se vodi do zatvora
10-99 (Kraj Akcije)
Status 01 (Prijava duznosti)
Status 02 (Odjava dznosti )
Kod 1: Opasnost opasna po zivot(Svi se upucuju na situaciju)
Kod 2: Polu-hitni (samo svetla)
Kod 3: Hitna pomoć (svetla i sirene)
Kod A: Pad igre
Kod B: Mišić F8 i U
S-Solo
D-Duo
T-Trio
Q-Quatro
Rankovi u policiji
Suspend
Regrut
Mladi vodnik