Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jaki Panj

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Jakov
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 3-4 radnim danima, vikendom 7-8h
5. Vaš Discord
6. Vaše ingame ime: Jaki Panj
7. Vaš ID: 45040

Dodatne Informacije

1. Lider za......LSPD
2. Zašto želite postati Lider ove specifične organizacije?

- Želeo bih biti lider LSPD-a jer mislim da je bezbednost gradjana na auto-putu najvazniji, zato ce moja organizacija biti tu kao pomoc sugrađanima.
- Želeo bih biti lider LSPD-a da bih poboljsao RP SAHP-a uz stopu koja iznosi %70 boljeg RP-a i 10% celokupno boljeg RP-a ovog projekta.
- Želeo bih biti lider LSPD-a jer mislim da mogu voditi organizaciju uz svoje ljude zbog svojih vestina iz ostalih organizacija, i pruziti priliku novim građanima da budu na strani zakona.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay-a u ovoj organizaciji?
-
Pre svega potrudio bih se da LSPD bude najmanje toxic organizacija, pruzi pomoc građanima u svakom smislu i pravilno postupa na događajima poput pljački: 24/7 prodavnica, Gun store-ova, banke i nosača aviona.
- U LSPD bi ulazili iskusni ljudi ili ljudi sa najdetaljnije moguće odradjenom obukom. Pravili bi regrutacije na svaka 2-3 dana. Izbacivali bi ne aktivne članove (izuzetak su oni koju napisu odsustvo uz validan razlog).
-Dodavanjem jedinice SAJ. Njihova funkcija ce biti zauzimanje položaja na akcijama i čuvanju Nacelnika kao i Zamenika na sigurnom. Oni ce uvek biti tu kao ispomoc drugim drzavnim organizacijama u svakom mogućem smislu.

----------STRUKTURA ČINOVA----------
20. Nacelnik
19. Zamenik Nacelnika
18. Assistent Nacelnika
17. Komandant SAJ
16. Glavni Inspektor

----------HIGH COMMAND----------
15. Zamenik Komandanta SAJ
14. Zamenik Glvanog Inspektora
13. Komandir Stanice

----------COMMAND----------
12. SAJ Sniper