Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Anonimus52

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Marko
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 7h
5. Vaš Discord: mare15
6. Vaše ingame ime: Mare Siion
7. Vaš ID: 14907

***Dodatne Informacije

1. Lider za: LSPD

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?

1. Prvi razlog: Potrudio bih se da posao bude odradjen na maksimalnom nivou pogotovo sto vec imam ljude iz vrhovne komande koji ce mi pomagati u vodjenju ove organizacije, takodje spremne nize i vise cinove koji ce upotpuniti tu organizaciju.

2. Drgui razlog: Do sad sam bio u SAHP,NG,FIB,EMS,LSPD i u skoro svim od ovih organizacija sam bio vrhovna komanda!

3. Treci razlog: LSPD kao organizacija moze veoma dobro da napreduje i perfektan roleplay da se napravi.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

1. Prvi savet: Kao Lider LSPD bi se potrudio da na jednom ili vise nedeljnom pravio neke dogadjaje poput Izlozbe vozila i opreme koju poseduje organizacija, policijske parade i jos mnogo toga

2. Drugi savet: Doveo bi nove cinove koje bi poboljsale ceo LSPD***

***Vrsta jedinica u LSPD:

1. Patrolni Team (glavno zaduzenje je da budu fokusirani na pregled reona koji LSPD pokriva i smanji ugrozavanje bezbednosti saobracaja u svakom smislu)

2. Pilot Team (glavno zaduzenje ove jedinice je da nadgleda prostore kojima je nemoguce doci autom ili brdovite predele i samim tim bi ova jedinica pruzala punu podrsku na talackoj situaciji Sniper Team-u)

3. UKP ( uprava kriminalističke policije odgovorna je za stanje i organizovanje poslova na otkrivanju i suzbijanju svih oblika organizovanog kriminala, za prevenciju i suzbijanje ostalih oblika kriminala. UKP ce se baviti za borbu protiv korupcije, organizovanog kriminala, droga, terorizma i td...)

4. Interventna jedinica 92 ( Interventna jedinica 92 je elitna jedinica policije specijalizovana za direktnu borbu protiv najtežih oblika kriminala.)***

Status
Not open for further replies.
Top Bottom