Informacije
1. Vaše ime IRL: Jakov
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 3-4 radnim danima, vikendom 7-8h
5. Vaš Discord
6. Vaše ingame ime: Jaki Panj
7. Vaš ID: 45040
Dodatne Informacije
1. Lider za......LSPD
2. Zašto želite postati Lider ove specifične organizacije?
- Želeo bih biti lider LSPD-a jer mislim da je bezbednost gradjana na auto-putu najvazniji, zato ce moja organizacija biti tu kao pomoc sugrađanima.
- Želeo bih biti lider LSPD-a da bih poboljsao RP LSPD-a uz stopu koja iznosi %70 boljeg RP-a i 10% celokupno boljeg RP-a ovog projekta.
- Želeo bih biti lider LSPD-a jer mislim da mogu voditi organizaciju uz svoje ljude zbog svojih vestina iz ostalih organizacija, i pruziti priliku novim građanima da budu na strani zakona.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay-a u ovoj organizaciji?
- Pre svega potrudio bih se da LSPD bude najmanje toxic organizacija, pruzi pomoc građanima u svakom smislu i pravilno postupa na događajima poput pljački: 24/7 prodavnica, Gun store-ova, banke i nosača aviona.
- U LSPD bi ulazili iskusni ljudi ili ljudi sa najdetaljnije moguće odradjenom obukom. Pravili bi regrutacije na svaka 2-3 dana. Izbacivali bi ne aktivne članove (izuzetak su oni koju napisu odsustvo uz validan razlog).
-Dodavanjem jedinice SAJ. Njihova funkcija ce biti zauzimanje položaja na akcijama i čuvanju Nacelnika kao i Zamenika na sigurnom. Oni ce uvek biti tu kao ispomoc drugim drzavnim organizacijama u svakom mogućem smislu.
----------STRUKTURA ČINOVA----------
20. Nacelnik
19. Zamenik Nacelnika
18. Assistent Nacelnika
17. Komandant SAJ
16. Glavni Inspektor
----------HIGH COMMAND----------
15. Zamenik Komandanta SAJ
14. Zamenik Glvanog Inspektora
13. Komandir Stanice
----------COMMAND----------
12. SAJ Sniper
11. SAJ Air Support
10. SAJ Operativac
9. Visi Inspektor
8. Inspektor
7. Mladji Inspektor
6. Saobracajac III
5. Saobracajac II
4. Saobracajac I
3. Komunalac
2. Saobracajac na obuci
1. Suspend
HVALA NA PROČITANOJ PRIJAVI
1. Vaše ime IRL: Jakov
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 3-4 radnim danima, vikendom 7-8h
5. Vaš Discord
6. Vaše ingame ime: Jaki Panj
7. Vaš ID: 45040
Dodatne Informacije
1. Lider za......LSPD
2. Zašto želite postati Lider ove specifične organizacije?
- Želeo bih biti lider LSPD-a jer mislim da je bezbednost gradjana na auto-putu najvazniji, zato ce moja organizacija biti tu kao pomoc sugrađanima.
- Želeo bih biti lider LSPD-a da bih poboljsao RP LSPD-a uz stopu koja iznosi %70 boljeg RP-a i 10% celokupno boljeg RP-a ovog projekta.
- Želeo bih biti lider LSPD-a jer mislim da mogu voditi organizaciju uz svoje ljude zbog svojih vestina iz ostalih organizacija, i pruziti priliku novim građanima da budu na strani zakona.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay-a u ovoj organizaciji?
- Pre svega potrudio bih se da LSPD bude najmanje toxic organizacija, pruzi pomoc građanima u svakom smislu i pravilno postupa na događajima poput pljački: 24/7 prodavnica, Gun store-ova, banke i nosača aviona.
- U LSPD bi ulazili iskusni ljudi ili ljudi sa najdetaljnije moguće odradjenom obukom. Pravili bi regrutacije na svaka 2-3 dana. Izbacivali bi ne aktivne članove (izuzetak su oni koju napisu odsustvo uz validan razlog).
-Dodavanjem jedinice SAJ. Njihova funkcija ce biti zauzimanje položaja na akcijama i čuvanju Nacelnika kao i Zamenika na sigurnom. Oni ce uvek biti tu kao ispomoc drugim drzavnim organizacijama u svakom mogućem smislu.
----------STRUKTURA ČINOVA----------
20. Nacelnik
19. Zamenik Nacelnika
18. Assistent Nacelnika
17. Komandant SAJ
16. Glavni Inspektor
----------HIGH COMMAND----------
15. Zamenik Komandanta SAJ
14. Zamenik Glvanog Inspektora
13. Komandir Stanice
----------COMMAND----------
12. SAJ Sniper