Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45305
Players nickname
Andrej Kostadinovski
Suspect ID
11148
Date of violation
Oct 21, 2023
Time of violation
16:18
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=GYCic06paAM

andrejko

Дај на некој друга шанса као што Бог ни дал на нас
Player
Covek mi pise kazne bez razloga i to mi napisao 119k kaznu i stavio je razlog kao napad na drzavnog sluzbenika a niti pusku sam imao niti ista i stavio me u samicu bez razloga iako sam suradjivao nisam im pravio probleme samo sto je to visok ego.Hvala vam na pregledanje ove zalbe nadam se da ce igrac da dobije zasluzenu kaznu i da pravda bude zadovoljena.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Prije nego pocnem da gledam ovu zalbu ispravite sledecu gresku

- Naslov nije u ispravnom formatu

- Za ispravak imate 6h

- OffTop ako bude bit ce kaznjen

andrejko

Player
jel sada bolje?

Drasko

Player
Player
Covek mi pise kazne bez razloga i to mi napisao 119k kaznu i stavio je razlog kao napad na drzavnog sluzbenika a niti pusku sam imao niti ista i stavio me u samicu bez razloga iako sam suradjivao nisam im pravio probleme samo sto je to visok ego.Hvala vam na pregledanje ove zalbe nadam se da ce igrac da dobije zasluzenu kaznu i da pravda bude zadovoljena.
Pokazi snimak da nisi napao sluzbeno lice tjst dostavi ceo POV

andrejko

Player
Pokazi snimak da nisi napao sluzbeno lice tjst dostavi ceo POV
Mislim da nema potrebe jel po putu smo pricali o nebitnim stvarima i hapsis me jel sam ukrao vozilo a ne nepocinjenost jel nisi ni poslao poruku da se zaustavim odma si ugasio motor ja izasao ti me hapsis i vodis me u zatvor nema sta da filozofiram imam POV nije to meni problem nego sto ce da mi treba pola sata da se stavi na YT.Tako da nema sta ako treba ceo POV imam ga ali cekam odluku gospodina koi je zaduzen za to.Hvala vam...

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Sve po zakoniku uradjeno ne vidim nepravilnosti , sve kazne novcane su date po zakoniku ni dolar vise ,
Na povu cujem da se bunite za posjedovanje ilegalnog oruzja , sami ste rekli da imate kljuc koji spada pod to.
Dao vam je i za kradju vozila sto i sami ste priznali na POV da ste uradili
Dao vam je i za Nepotcinjenost - Nedovoljno dokaza , ne mogu da znam da li ste se ponasali neprikladno ili niste jer ovo nije pocetak situacije .
Samica spada pod ovo takodje pod ovo Nepotcinjenost sto kao sto rekoh iznad Nedovoljno dokaza​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom