Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Licna (Personalna) Biografija | Petra Moncler | 48498

Status
Not open for further replies.

Andelo_Nekci

Nis
Player
Ime: Petra.
Pol: Žena.
Starost: 29.
Rasa: Belac.
Nacionalnost: Srbija/Hrvatska.
Mesto rođenja: Los Santos.
Otac: Marko Moncler.
Majka: Kiara Moncler.
Težina: 87.
Visina: 1,99.
Boja očiju: Zelena .
Boja kose: Crvena.
Tetovaže: Nema.
Prednosti: žena sam, visoka, pre dobra vozacica, snalažljiva.
Slabost: 3 djece u zatvor, nestrpljiva.

Životna priča- Rođena sam prije 29 godina na auto otpadu. Kao mala bila sam jako debela i niska zvali su me dancing shrek i imala sam velike uši pa su me i zvali uhata. Zbog stila hodanja zvali su me greedy jel je izgledalo kao da greedijam. Djetinjstvo mi je bilo teško i mama mi nije imala para. U to vrijeme jeli smo samo buđav lebac. Škola mi nije nimalo išla i imala sam samo loše ocjene. Majku mi to nije zanimalo pošto ona nije ni išla u školu. Vrijeme je brzo prolazilo i već sam išla u 8 razred gdje sam upoznala jednog lijepog decka Lea s kojim sam imala 5 djece( Ane, Vilim, Romeo, Mario i Noah). Svi su oni bili dobri decki dok njih 3( Noah, Mario i Romeo) nisu završili u zatvoru zbog krađe velikih količina bakra. Nažalost napustio me moj muž Leo nije napustio sa Ane i Vilimom. Napustila sam svu djecu i sada sam model i imam svoju karijeru. Sada mi je život baš super, ali još imam traume iz djetinjstva. Ne vole me baš muškarci zato što sam jako visoka.

Ishodi:
1. Petra može ubiti ljude zato što joj se ne sviđaju i zbog slabih živaca( pravilo od 5 sekundi).
2. Petra može bilo kada ici na 2v1 zbog ljutnje.
3. Petra može pretraživati, vezati, podizati stvari sa poda i pružati prvu pomoć sa pistoljima( tejzerom/revolverom) u ruci zato što ne zna što joj se sve može desiti.
4. Petra može koristiti oruzje bez naznake(XXX).
5. Petra može voziti skoro sva vozila(kopnena i vodena) osim (vazdušnih) zato što se boji visina, ali jako je sposobna putem vožnje vozila.
6. Petra može da vozi OffRoad sa autima koji su AWD I RFD zato što sam radila takve poslove u prošlosti. Mogu voziti svaki OFF Road auto do 65km/h OFF Road zato što sam iskusna.
7. Petra moze da rukuje oruzijem visokog kalibra kao sto su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun zbog svoje sposobnosti od baratanja oruzjem.

Biggus Nibbus

Player
Player
Biografija ODOBRENA!

Petra može ubiti ljude zato što joj se ne sviđaju i zbog slabih živaca( pravilo od 5 sekundi).

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene

Status
Not open for further replies.
Top Bottom