Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal G.P 6.23 + G.P 1.7. | Mujo Simba

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1030
Players nickname
Orandz Draco
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Sep 4, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/KAgzIDq

Orandz Murda

Player
Player
Poštovana administracijo, S obraćam vam se s iskrenom željom da razmotrite moj slučaj koji se odnosi na ban koji mi je dodeljen pre nešto više od četiri meseca na G.P 6.23 + G.P 1.7. Kao posvećeni igrač ovog projekta, želim naglasiti da sam uložio mnogo vremena i truda kako bih postao aktivan član zajednice. Tokom svojih igračkih iskustava, imao sam privilegiju da upoznam mnogo divnih ljudi i izgradim čvrste veze unutar igre. Svestan sam da su pravila projekta tu s razlogom i da je njihovo poštovanje ključno za održavanje ravnoteže i fer igre za sve igrače. Duboko žalim zbog toga što sam prekršio pravilo vezano za prebacivanje patika, i prihvatam svu odgovornost za svoje postupke. Spreman sam da prihvatim sve posledice svog ponašanja, uključujući i Money Wipe ukoliko je to potrebno kako bih izbrisao nepravedno steknutu imovinu. Molim vas da razmotrite moju iskrenu molbu za ponovno razmatranje moje situacije. Duboko verujem da sam naučio važnu lekciju iz ovog iskustva i da ću ubuduće biti pažljiviji i odgovorniji igrač. S velikom zahvalnošću prihvatam svaku priliku da pokažem svoju predanost i doprinos zajednici na pozitivan način. Unapred zahvalan, Orandz Draco

Status
Not open for further replies.
Top Bottom