Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15810
Players nickname
Arthur Johnson
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Feb 2, 2023
Time
20.00
Proofs
Blacklist again

Arthur Jackob

Player
Player
Pozdrav ,
pisem po koji put vec unban appeal zbog blacklist koji sam dobio dok sam bio clan administracije hteo bi ispricati kako jeste i shvatite sta se desilo kad sam pisao u conversation sa Munjom .
Prvo se desilo da je Munja Magluta record mene za cheat cisto da mi namesti ban , pa mI je slao nesto u conversation pa sam mu tako odgovorio , ne bih tako odgovorio da mi nije namestio ban .
Al naravno cim sam postao admin je pokusavao da mi namesti BL , pa je verovatno vama prosledio screenshot .
To se desilo sve dok sam bio banan pocetkom Januara , a ja sam bio banan do 18.1 pa sam napisao admin aplikaciju i postao admin 25.1.
Sto se tice admin panela to sam objavio to sam bas zbog objavio zasto sto realno nisam zasluzio BL zbog toga .
Nemam ja nista protiv servera naprotiv , nego uvek bude povod necemu da dobijem Blacklist servera .
Izvinjavam se za sve ukoliko sam uvredio project , nisam imao takvu nameru i da sam hteo to uraditi objavio bi to na forum section .

Arthur Johnson 15810

Status
Not open for further replies.
Top Bottom