1. Vaše ime u RL: Jakov
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-8h na dan (vikendom 10h i vise)
5. Vaš Diskord: jjjakov#3782
6. Vaše ime u igri: Milan Bucojevic
7. Vaš ID: 16356
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati administracije?
Mislim da sam sposoban i da imam znanje za tu poziciju.
Imam zelju i osoba sam koja voli da pomaze ljudima oko upoznavanja sa pravilima i pomogao mnogim ljudima da steknu posao i da nadju familiju.
Provodim dosta vremena online svakodnevno te sam uvek tu da odgovorim na pitanja i pomognem ljudima.
Neko sam ko je na samom pocetku igranja dobio dosta pomoci kao i korisnih saveta koji su doprineli mom ingame statusu i uspehu, tako da bi zeleo to da uzvatim novim igacima.
2. Koje su vaše prednosti?
Bio sam clan dosta dizavnih organizacija u veci sam bio viskoka komanda kao i zamenik lider-a te sam samim tim znao dosta pravila, te sam bio Zamenik Drzanog Sheriff-a kao i savjetnik guvernera i jos dosta toga.
Sticem dobru komunikaciju sa ljudima
Imam iskustva u administraciji
Strpljiv
odgovoran
Marljiv
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad se desi da mi internet na kratko pukne.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi big postali admin?
Jesam
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Jesam
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-8h na dan (vikendom 10h i vise)
5. Vaš Diskord: jjjakov#3782
6. Vaše ime u igri: Milan Bucojevic
7. Vaš ID: 16356
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati administracije?
Mislim da sam sposoban i da imam znanje za tu poziciju.
Imam zelju i osoba sam koja voli da pomaze ljudima oko upoznavanja sa pravilima i pomogao mnogim ljudima da steknu posao i da nadju familiju.
Provodim dosta vremena online svakodnevno te sam uvek tu da odgovorim na pitanja i pomognem ljudima.
Neko sam ko je na samom pocetku igranja dobio dosta pomoci kao i korisnih saveta koji su doprineli mom ingame statusu i uspehu, tako da bi zeleo to da uzvatim novim igacima.
2. Koje su vaše prednosti?
Bio sam clan dosta dizavnih organizacija u veci sam bio viskoka komanda kao i zamenik lider-a te sam samim tim znao dosta pravila, te sam bio Zamenik Drzanog Sheriff-a kao i savjetnik guvernera i jos dosta toga.
Sticem dobru komunikaciju sa ljudima
Imam iskustva u administraciji
Strpljiv
odgovoran
Marljiv
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad se desi da mi internet na kratko pukne.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi big postali admin?
Jesam
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Jesam