kao što se vidi i cuje u pov-u, igraci su pocelu da broje, a ne znaju ni oni za sta - 43053, 39735
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!a ovo drugo sto si pisao mrtav sto to nisi pustio u povu do kraja?kao što se vidi i cuje u pov-u, igraci su pocelu da broje, a ne znaju ni oni za sta - 43053, 39735
kao što se vidi i cuje u pov-u, igraci su pocelu da broje, a ne znaju ni oni za sta - 43053, 39735
koliko vidim na povu neki teski hitbox je u pitanju jel se tocno i precizno vidi kako se tvoj nisan brzo okrece prema meni
sad cu i ja kontra pov kako vi odgovarate na moje poruke nije belaja ovo drugo sto si pisao mrtav sto to nisi pustio u povu do kraja?
da da automatski kako si samo to uocioI pogledajte reduxe administracijo.. te kako mu je puska automatski prebacila na njih dvojicu..
ma moze brate slobodno ali ti ne smijes pisat mrtav radis PG ili ti (Podgoricu) a drugo kakav ti je to hitbox doslovno se vidi kako brzo nisan zavrsio prema meni HAHAH self reportsad cu i ja kontra pov kako vi odgovarate na moje poruke nije belaj![]()
Skilla hahahaha Molim samo administraciju da vide malo bolje taj pov jel to meni ne izgleda bas ko skill hahah nego ko hitbox ili ti cheatocigledno nikad niste imali dvoljan skill za takvo nesto)ž
da da, kako sam samo mogaoma moze brate slobodno ali ti ne smijes pisat mrtav radis PG ili ti (Podgoricu) a drugo kakav ti je to hitbox doslovno se vidi kako brzo nisan zavrsio prema meni HAHAH self report
ma bravo kralju, kako si samo pronicljivSkilla hahahaha Molim samo administraciju da vide malo bolje taj pov jel to meni ne izgleda bas ko skill hahah nego ko hitbox ili ti cheat
pa da okrecem misem jer drugacije ne moze, moras misem da vuces kralju, nisi znao ? TI STVARNO IMAS TALENATnema se sta pravdat sve se vidi u povu taj ciljnik zavrsio drito u mene tako brzo okreces misem nemoj mi prodavat fore
ne moram ja biti neka Admin vidi sve se jasno vidi a drugo brojo ti moj frend tako da uzivajma bravo kralju, kako si samo pronicljiv
I pogledajte reduxe administraciji.. te kako mu je puska automatski prebacila na njih dvojicu..
da da hitbox radi svojepa da okrecem misem jer drugacije ne moze, moras misem da vuces kralju, nisi znao ? TI STVARNO IMAS TALENAT
ja ti sad ovako rukom switcham na bilo kojeg lika u bilo kojoj igri, ali ti si "elokventan momak" (sarkasticno), ti ipak znas bolje hahada da hitbox radi svoje![]()