Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6533
Players nickname
Ivo Sander
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Jul 7, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/Gi990z1

-Leon-

Player
Player
Želio bih izraziti svoje iskreno žaljenje zbog kršenja pravila igre, koje je rezultiralo zabranom mog prethodnog računa. Shvaćam ozbiljnost situacije i želim izraziti iskrenu želju za popravkom greške i povratak u igru sa svojim drugim korisničkim računom. Prvo, želim istaknuti da sam svjestan važnosti i poštovanja pravila igre. Shvaćam da je održavanje jednog glavnog računa važno za očuvanje fer okruženja za sve korisnike. Uviđam da je moje kršenje pravila bilo neopravdano i želim se iskreno ispričati zbog toga. Želim vam pokazati da sam spreman prihvatiti odgovornost za svoje postupke. Uvjeren sam da sam naučio važnu lekciju iz ovog iskustva i da sam spreman pridržavati se pravila igre ubuduće. Molio bih vas da razmotrite moju molbu za ukidanjem zabrane mog računa. Bio bih zahvalan na prilici da pokažem svoje poštovanje prema pravilima igre, te da ponovno sudjelujem u igri na način koji promiče pozitivan i podržavajući duh među igračima.

Sa poštovanjem, Leon Prior

Status
Not open for further replies.
Top Bottom