Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Licna (Personalna) Biografija | Urke Wolf | 30232

Status
Not open for further replies.

Urke Wolff

Player
Player
Joined
Dec 19, 2022
Messages
15
Ime: Uros
Pol: Muški
Starost: 20
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Srbija
Otac: Mića
Majka: Suzi
Težina: 60
Visina: 172
Boja očiju: Plava
Boja kose: Braon
Tetovaže: Na nogama i rukama
Prednosti: Poslušan , Odgovoran za svoje Odluke i Presude, Pravedan
Slabost: Zene , Kocka
Hobiji: Lov na životinje , off road vožnja , istraživanje , planinarenje, pecanje.

Životna priča:

U svom ranom životu Uros je uvek bio štreber/usamljenik. Uvek bi imao problema s sklapanjem prijateljstva i često bi imao problema sa autoritetom.Neki ljudi kažu da su videli Urosa kako lovi i ubija životinje bez razloga. Uros bi se često tukao u školi, a to ga je činilo vrlo žilavim. Uros će krenuti u srednju školu, ali tamo će upasti u još veće probleme i naći se u zatvoru sa samo 16 godina. Zbog toga je Uros izostajao iz škole i nije dobio diplomu srednje škole. Uros će odslužiti 4 godine u državnom zatvoru, gde se potom preselio u Los Santos.Tokom svog boravka u zatvoru, Uros bi upoznao puno poznanika i naučio bi puno novih veština. U to se vreme mogao dugo družiti s drugim zatvorenicima i činilo se da napreduje. Naučio je kako džepariti, krasti automobile i još mnogo toga od drugih razmenjujući informacije. Uros je također upao u zatvorsku bandu, koja bi ga štitila kad god bi bio u nevolji. Bio je u puno tuča i vešt je borac rukama.Uros se namučio sa stražarima, pa je čak uspio uveriti policajku da mu da telefon i drugu krijumčarenu robu koju ne bi trebao koristiti u zatvor. Uros je također bio u programima koji bi mu omogućili igranje video igara, iskustvo vožnje i pucanje u video igri, gde bi provodio većinu svog vremena trenirajući. Postao je stručnjak za svaku video igricu koju bi zaigrao, a u zatvoru su se čak održavala takmičenja s ostalim zatvorenicima kako bi se bolje zabavili. To je pomoglo u Urosevom mentalnom zdravlju, a i mnogo više tokom njegova boravka.Nedavno se Uros preselio u Los Santos, gde sada ima 3 kuće, te je lider u Neformalnoj organizaciji. Uros uživa u pljački, uzimanju talaca, pljačke prodavnica, učestvovanju u svim porodičnim događajima i događaja bandi.Uros je stručnjak za puške i snajpere. Uros se pridružio krvi, a zbog zatvorskog iskustva svi su ga prihvatili. Uros nastavlja trenirati svaki dan, održava maksimalnu snagu i ima puno korisnih veština koje su maksimalno iskorištene.


ISHODI:

1. Zbog svoje zatvorske obuke, Uros se može braniti u situacijama 2 na 1. (Može uzvratiti udarac/izvaditi pištolj bez straha za život)
2. Zbog svoje obuke, Uros je iskusan vozač i može skrenuti s puta. ( Nema PG-a vožnje poput skakanja sa stena, preko jezera itd. )
3. Može pobeći policiji (ako rp dopušta) - dopušta potere, pešačke potere, itd. Ako Uros ne može pobeći unutar navedenog vremena, biva zarobljen.
4. Nosi 24/7 Kamericu, kako bi osigurao POV u svim situacijama.
5. Može lagati u određenim situacijama kako bi se izvukao.
6. Može koristiti Heavy oružje (Shotgun i Sniper).
7. Može dizati ljude sa oružjem u ruci (Ne sa puškom).
8.Uros ne veruje ljudima i može da ih ubije ako im se ne svidjaju (poštuje se pravilo od 5 sekundi)
 

Biggus Nibbus

Player
Player
Joined
Apr 21, 2022
Messages
3,028
Biografija ODOBRENA!

Uros ne veruje ljudima i može da ih ubije ako im se ne svidjaju (poštuje se pravilo od 5 sekundi)

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom