Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

STRASKO STRAHINJA

Player
Player
1.Vase ime IRL:Strahinja
2.Vase godine:16
3.Vremenska zona:GMT+2
4.Prosek online po danu:6-9h
5.Vas Discord:Strahinja Diioorr#5049
6.Vase ime ingame:Strahinja Sumar
7.Vas ID:39751

Dodatne informacije
1.Lider za The Families

2.Zasto zelite biti Lider ove specificne organizacije?(Navedtite 3 razloga uz objasnjene)
1)Bio sam u svim krminalnim organizacijama po najmnje 2 puta te sam u nekim bio HC te imam iskustva te sam gledao greske Ldera to jest sta je dobro,a sta nije dobro odradjeno
2)Iza sebe imam sposobne ljude koji bi bili zamenici i HC i koji imaju zelju da mi pomognu u vodjenju organizacije te bi poboljsali celo RP iskustvo
3)Potrudio bih se da nas sto vise ide na akcije da se dokazemo kao jedna ozbiljna i drustvena organizacija te da ljudi vide kako izgleda jedna sposobna vodjena organizacija

3.Vas savet za poboljsanje RolPlay-a u organizaciji?

Moj cilj je da organizacija koju budem vodio bude upamcena od svih ostalih po aktivnosti,kvalitetu i disciplini u organizaciji

Bio bi odlican odnos izmedju Lidera i ostalih clanova nebitno koji ste rank radicemo na odnosu prijatelja,a ne ja kao LIder da se isticem od drugih

Ljudi bi morali da dobro poznaju pravila grada i zahtevao bih najmanje 6 ili 7 godina u gradu

Toksicnost ne bih tolerisao i kaznjivao bih one ljude koji budu toksicni

Zamenici i HC bi mi pomagali u vodjenju organizacije te bi mi govorili sta je dobro,a sta nije dobro odradjeno

Sastanke bih odrzavao 2 puta nedeljno da bih popricao sa clanovima i da mi kazu da li imaju neku zamerku i da li nesto treba poboljsati u organizaciji,spreman sam za svaku kritiku

Vredjanje unutar organizacije ne bih dopustao

Svaki clan bih tretirao isto bio to HC ili rank 2.Ko pogresi nesto pogresio je,desava se svakome.Bio bih blag prema novim igracima i rekao bih zamenicima i HC da budu blagi prema njima ali ne toliko da se igraci previse opuste

SRECNO SVIM KANDIDATIMA.HVALA NA CITANJU.Strahinja Sumar

Status
Not open for further replies.
Top Bottom