Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola Falcone

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Nikola
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 4-8 h
5. Vaš Discord: Falkone#0001
6. Vaše ingame ime: Nikola Falcone
7. Vaš ID: 871

- Želim da budem vođa Porodica jer je to bila banda kojoj sam oduvek želeo da budem vođa i
bio bi neverovatan osećaj postati lider ove organizacije.
Takođe želim da vodim porodice na organizovan način gde se ne dešava mnogo promena
i mesto je gde su ljudi motivisani da prisustvuju svim vrstama događaja, verujem ako
organizacija radi glatko, više ljudi bi želelo da se pridruži. -

- Želim da od porodice napravim lepo organizovanu organizaciju za koju su svi ljudi motivisani
rad i ravnopravnost postoji u organizaciji tako da svi ljudi mogu postići određeni rang
pošteno. -

- Dobio sam zaista dobre liderske kvalitete i van grada, ali U gradu iv vodim i porodične sadržaje.

- Jedna važna stvar koju imam su veze sa drugim bivšim višim funkcionerima / vođama iz starih bandi i porodica. Spreman sam da iskoristim sve momke koje sam iv upoznao od početka i iskoristim iskustvo i naše kombinovane veštine da damo sve od sebe da se popnemo na vrh.
- Na kraju, kao što sam ranije rekao, želim da moja ruta i stil kao lidera budu pozitivni i korisni prema svima. Bio sam u mnogim bandama u kojima se batinaju novi igrači, jer ne znaju sve direktno od palice i tako su bili ograničeni da iskuse određene stvari u bandi. U mojoj bandi svako ima priliku da uči i svako ima priliku da se pridruži svakoj aktivnosti koju grad ima da ponudi i uči dalje i raste u zajednicu još veću.

Saveti za poboljšanje RP

- Mislim da je moj način da poboljšam Rp da svakog člana shvatim ozbiljno i da ga vodim kroz put na pravi način. Trenutno mnoge bande samo masovno regrutuju brojeve i nakon toga sve ide na jug i ljudi su ostavljeni da rade šta god žele bez daljeg uputstva. Ljudi rade ono što misle da mogu i stalno krše pravila i raspuštaju bande sa zaista brzim ciklusom. Želim da naučim sve što radimo pre nego što to uradimo i time imamo mnogo manje neuspešnih trenutaka u getu i aktivnostima uopšte. Vežbom do savršenstva.
- Kaznio bih ljude koji krše pravila kako bih zadržao sve u organizaciji
u skladu i čista organizacija. -

- Podsticao bih ljude da više pljačkaju, budu aktivniji u getu i stvaraju više ljudi
prisustvujte događajima kao što su Cland, Battleship i još mnogo toga jer to povećava ulogu u igri
banda umesto da samo ubija ljude u getu. -

Ciljevi koje bih želeo da postignem
- Odraditi jedan uspešan mandat bez ikakvih organizacionih kazni.
- Stvorite aktivnu i netoksičnu organizaciju.
- Neka naša banda bude poznata civilima San Andreasa.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom