Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
46549
Players nickname
Davidce Makedonac
Administrators nickname
Lucas Goat
Date
Oct 22, 2023
Time
09:10
Proofs
https://imgur.com/pEzY1Sl

Davidce Makedonac

Player
Player
Pozdrav svima koji ovo citaju danas kad sam usao na Grand video sam nesta strasno za mene znam da sam zgresio i mislim da zasluzujem drugu sansu zato sto necu da izgubim svoju familiju nivo 4 neformalnu i svo druzenje sa drugarima u Grand RP serveru i hteo bi sa ovom porukom da vam kazem da mi je od srca zao za to sto sam uradio i ako dobijem unban nece da se ponovi nikad. I ako je ovo igra ja je shvacam realno i mnogo volim da je igram zato molim vas Admini da razmislite za ovo i odlucite jer ipak nije bilo lako da postegnes Familiju sa 50 ljudi, puno auta,nivo 4 i neformalnu ORG , ja bih sve uradio da mogu da sve vratim na Grand RP RS Serveru jer ga puno volim ulagao sam puno sati u RP i hteo sam da postignem neki cilj ali kad se ovako nesta desi jednostavno mi srusi sve snove za postignuce i tako dalje . Hvala na citanju i molim opet vas da razmislite i nadam se na pozitivan odgovor. pozz:)

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom