Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider aplikacija za grove street gang | Mateja Vice

Rejected
Status
Not open for further replies.

Milosko Vice

Player
Player
1. Ваше име ИРЛ: Mateja
2. Ваша година: 14
3. Временска зона: gmt+1
4. Просјек онлине по дану: 4х-6х
5. Ваш Дисцорд: milosko200
6. Ваше име у игри: Mateja Vice
7. Ваш ИД: 39347

Додатне информације

1. Лидер за Грове Стреет Фамилиес
2. Зашто желите да будете Лидер ове специфичне организације? (Наведите три разлога уз објашњење)
  1. Сматрам да се злочин РП није превисио променио од почетка сервера, било је доста измена, ниједна није била довољна да га изравна са променама које је добило државу РП. Сматрам себе као особу која је дорасла задатку и која може показати и бити узор другим ганговима како направити РП, тренутно се све води, „идемо по гету се пуца док нам не долази” и „обавит ћемо 3 палачке и 3 активности. . нећемо више да ризикујемо варн“, да су чисте глупости и исприке за недостатке и воље за стварање РП-а на серверу, као прво „пуцање по гету“ није једина активност која постоји у банди, мозаи, могу и креативности. за складиштење узети задатак за сајење Дроге који нам је велики новац, постави још безброј све што могу да се не користи, а кварно би могло помоћи да се игра у ТАЈ РП БАНДЕДАНГЕДАНУ ако је Пружатељски савез или Пружатељски савез. ње за тај проблем , ко ради проблем добија моментални излаз из организације и тако одржавамо РП гангу на нивоу.
  2. Дуже вријеме сам у злочину, хтио бих се посветити нечему и кренути од блата до злата, показати да је могуће подићи ниво злочина РП-а на каквој је тренутно и доказати да сам ја који ће се догодити. раме са именима као Ципријана Фуентеса, Нокси Рејлија, Александра Милутиновића, Мета Шакура(данас познат као Пота), Леа Ловела и други. Вјерујем у себе и вјерујем да сам у стању да остваре и да ће управо ови Породице остати запамћени по најбољем злочину РП-у.
  3. Прије 10 месеци водио сам владу, моја влада могу признати да није била претерано јака, одређени људи су имали нешто против и одлучили мене и одлучили су огасити ју. Медутим моје знање је остало, знам како заповјеђети људима, знам како источно бити пријатељ и аутор и како објаснити некоме његову грешку, а не издерати се. Могу у тренутку бити јако креативан што сматрам да је нешто што би сваки играч који има велики утицај на РП целог сервера требало да буде способан. Већ готово пола године сам осетио у злочину, био сам и пре тога медутим то је било само 2 месеца па сам рекао опет у држави и тако у кругу, у ових 6 месеци упознао сам доста људи и видео доста пута гресеке, додатно сам изострио своје. комуникације вести и сматрам да сам и више него спреман постати лидер злочиначке организације, волео бих да буду Фамилиес јер су друга криминална организација у којој сам ушао на сервер и имам лијепа сјећања из исте заједнице.
  4. 3. Ваш савет за побољшање РолеПлаи-а у организацији.

• Мој главни РП циљ као води банде био би направио сто веци проблем полиције, лично сам пријатељ с доста људи који воде државне организације медутим мој РП карактер би за циљ имао направити сто веци "дар март" могу малтретирати, сам да контрам и полицију бити добар ООЦ, али када смо у РП-у свако мора глумити свог карактера.
  • Постоје разни криминалци и разлози зашто су неки од њих у затвору. По узорима на то можемо видети и покушати опонашати криминална дела ради дизања нивоа РП-а да буде раме уз раме са државама. Примера ради, можемо красти ауте, можемо састављати оружје, брисати им серијске бројеве да нам се теде уде у траг, поправљати их, можемо красти намјестај из куће, продавати ствари које крадемонети можемо тражити на црту, татамо , сарати графите, продавати дрогу граданима, отимати утицајне особе и тако правити полицију озбиљне проблеме.
  • Талачке - РП ситуација која се навелико користи од стране банде, вечина их послује 3 које су потребне за активност престанка радити. Сматрам да је талачке ситуације као једне од највећих РП инструмента које банда поседује. Талачке ситуације су доста комплексне јер је лако напраивти грешку(прицам о крсењу правила)
  • Управо због тога систем убацивања био би био великим вечином ООЦ где би се детаљно испитала правила, не треба нам људи који ће радити проблеме и сматра да са 20 људи који знају правила можемо остварити пуно више околности. Други део убацивања био би ИЦ како би неко стекао поверење банде и напредовао морао би показати што је спреман дати, увео бих неку врсту "иницијације" коју сваки клан мора обавити прихватањем него што му се чини животом, може се десити да се деси. дје се цланови банди тјерају на циење гњусних дјелова као убојстава, неке се тјера да кусају другу и сл. како би осигурали да се полицијски доушник не инфилтрира у банду и прикупља доказе. Сматрам да би то био забаван процес који би узбудио будуће кланове и показао им цар РП-а.
  • Пљачке трговине оружјем - Ијако постоји и функција да банда нападне продаоницу 24/7 фокусират цу се на ову јер је пљачка трговина орузјем функцију коју користимо. Овакве пљачке тренутно се изводе са минималним РП-ом. Све се своди на имам (два) таоца, "у реду доведи их", "ево вам таоци дајте ми 200к за оба и идемо се пуцати". Ту нема РП-а, ми као бандити требало би да РП-ати ментално нестабилне криминалце који су сваки трен спремни да убију невиног таоца, преговори с нама су требали бити глава боља полиције и требало је да поткрепи, нас треба да убијемо у полицију. таоца и да га постедимо, а ми глумити ментално лабилне лудаке које није брига. Тим нацином РП-а сматрам да би и полиција била одушевљена, њима би дали задатак да нас увери да не убијемо таоца и њихова улога у РП-у била би узбудљива.
  • Сарање графита - Сарање графита се чини као безазлена активност коју задужују ниске рангове како им није било досадно а како бих ми окупили сваки сат неку лову. Увек сам на сарање графита гледао као једну од битних функција ганга, могу рећи да је по мени број графита који су наше боје једнако битан као и травна територија територија национална група, национална територија. турфа, али број наших графита је показао колико је наша банда моћна и колико су наши људи моћни. Инзистирао би да једна порција гета увек буде наше боје, а људи који би сарали графите били би више но добро плаћени.
  • Токсичност бандита - Инзистирао би на братство бандита, банда не може нормално функционисати ако се кланови свађају и не подносе, сваки вид сваде, почетак на радио, био би тренутно санкционисан, покушавам остварити РП у којем су сви бандити грешака и сви полицајци ради да . У случају да формирамо савез са неким другим бандом иста правила би вазила и за кланове наше и њихове банде.
  • Оданост банди - Од цланова би се инзистирало да буду одани банди и ником другом, од тренутка када уду у банду она це им постати породица, издајницима и тискарима неби се добро писао, а ко би одлуцио да напусти банду неби се висе никад умио. њу , на тај начин људи би мало више размишљали о својим поступцима.
  • Дилање - Дилери би били кланови који би се сетали градом и продавали "траву" или "бијело" случајним пролазницима, а профит би дјелили пола пола с бандом, наведено би им опскрбила банда, а њима би било само битно да се прода. Уколико падну морали би смислити причу како се неби сазнало за банду, наравно ако дође до тога да им се да серум истине морале испостовати РП и реци им своје знање о банди.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom