Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected (SAHP) Korumpirana Biografija | Air Leizyy | 37238

Rejected
Status
Not open for further replies.

Air Leizyy

Leader
Leader
Joined
Jan 13, 2023
Messages
72
Organizacija: SAHP

Ime: Air Leizyy

Ime Oca: Milan Leizyy

Ime Majke: Milica Leizyy

Visina i težina : 185cm 80kg

Vrsta tela : Mišićav, u kondiciji, agilan, atleta

Starost: 35 godina

Nacionalnost: Amerikanac

Mesto rodjenja: Amerika

Pol: Muško

Boja ociju: Braon

Boja kose: Plava

Tetovaze: Na nogama, rukama i leđima

Prednost: Pametan, marljiv, jak, smiren

Slabosti: kratak fitilj


Air rođen u malom gradu pod nazivom Paleto-Bay, Air Leizyy je oduvek sanjao da postane heroj svoje zajednice. Od malih nogu, Air je bio fasciniran pričama o hrabrosti i pravdi koje su mu prenosili njegovi roditelji, koji su oboje bili pripadnici lokalne policije. Odrastajući u atmosferi poštovanja prema zakonu i reda, nije iznenađujuće što je Air bio odlučan da sledi njihove korake.
Kao dečak, Air je uvek bio aktivan i fizički spreman. Učestvovao je u mnogim sportskim aktivnostima, istovremeno razvijajući svoje veštine timskog rada. Njegovim vršnjacima bio je inspiracija i uzor, uvek spremni da se suoče sa svakodnevnim izazovima i pruže podršku onima kojima je bila potrebna.
Njegova strast prema pravdi i pomažući drugima samo je rasla kako je odrastao. Nakon završetka srednje škole, Air je odlučio da upiše policijsku akademiju kako bi formalno obrazovao sebe za svoju buduću karijeru. Tokom akademije, pokazao je izuzetne veštine u taktici, pregovaranju i rešavanju problema. Njegov prirodni talenat za donošenje pravih odluka pod pritiskom brzo je primetila i instruktorska ekipa.
Nakon diplomiranja, Air je dobio priliku da se pridruži lokalnom šerifovom odeljenju. Iako je bio mlad, njegova hrabrost, integritet i veštine su ga izdvojile među ostalim kandidatima. Njegov prvi radni dan bio je presudan trenutak u njegovoj karijeri. Upoznao je starijeg i iskusnog šerifa, koji je postao njegov mentor i učitelj. Taj šerif preneo mu je svoje znanje, mudrost i duboko ukorenjeno poštovanje prema zakonu.
Air je ubrzo stekao poštovanje svojih kolega i stanovnika grada. Njegova posvećenost službi i naporima da održi mir i red u zajednici doneli su mu epitet "mladi šerif". Njegove akcije su postale legendarne, a njegova hrabrost i hrabri poduhvati često su pričani u lokalnim medijima.
Njegova karijera šerifa donela je sa sobom mnoge izazove, ali Air se nikada nije predavao. Njegova vera u pravdu i čvrsta moralna kompas vodili su ga kroz najteže trenutke. Bez obzira na prepreke ili rizike, Air je uvek bio na pravoj strani zakona i uvek je bio spreman da zaštiti one koji nisu mogli da se zaštite sami.
Danas, Air je poznati i cenjeni šerif, omiljen u svojoj zajednici. Njegova životna priča je inspiracija mnogima, a njegova snaga karaktera i posvećenost službi su primer svima koji žele da sleduju istinskim vrednostima hrabrosti, integriteta i pravde.
Kroz svoj život i karijeru, Air je dokazao da mladi mogu napraviti značajan uticaj i da pravda uvek može pobediti. Njegova priča je podsetnik da se hrabrost ne meri godinama, već odlučnošću i spremnošću da se suoči sa izazovima. Airova priča će ostati zabeležena kao primer hrabrosti i predanosti, inspirišući buduće generacije da slede svoje snove i da se bore za pravdu u svetu koji je pun neizvesnosti.


Air može da veže, vuče, ubaci i izbaci iz vozila, roba, pretraži(sa bilo koje strane)otvara PDA itd.. sa jednom rukom(ne puskom).

Air može tražiti i uzeti privedenima mito (do 100k), oružje, municiju, pancire i drogu.

Air može voziti svaki auto do 50 na sat off road zbog iskustva u SAHP ( ne sportska ).

Air
može osumnjičene mučiti ili ubiti ako ne sarađuju, pusta ih na slobodu, očisti dosije i skine poternicu.

Air može bilo koje oružje (heavy sniper, LMG), opremu ili narkotike koristiti i trgovati ( ne od organizacije ).

Air može uništiti kamericu licu koja ga je uhvatila u korupciji ( me,do,try obavezno ).
 

Biggus Nibbus

Player
Player
Joined
Apr 21, 2022
Messages
3,038
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom