Informacije
1. Vaše ime IRL: Armin Ademovic
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame : 14:00 - 00:00
5. Prosjecna aktivnost po danu: 8h
6. Vaš Discord: mr.asgard
7. Vaše ingame ime: Bjorn Berg
8. Vaš ID: 16736
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim postati admin zato sto zelim pomoci ovom projektu, ovom community-u, da ga ja zajedno sa cijelim ostatkom administracije ucinimo boljim i zanimljivijim. Zelim pomoci drugim administratorima kako bi im skinuo dio tereta. Da pomognem ocisiti ovaj server od igraca koje mu zele zlo tako sto krse pravila i kvare igru drugim igracima koji samo zele imati dobro vrijeme sa prijateljima i drugim igracima.
2. Koje su vaše prednosti?
Slusam starije od sebe, i osobe koje su iznad mene. Odlucan sam. Zeljan sam uciti i time i brzo ucim. Nikada ne gazim preko reci vecega cina admin teama. Imam iskusnot kao administrator tako sto sam bio admin na Balkan Original pre 2 godine i Revoluciji pre 1 godinu.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Po mom znanju memam nikakve slabosti.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne
1. Vaše ime IRL: Armin Ademovic
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame : 14:00 - 00:00
5. Prosjecna aktivnost po danu: 8h
6. Vaš Discord: mr.asgard
7. Vaše ingame ime: Bjorn Berg
8. Vaš ID: 16736
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim postati admin zato sto zelim pomoci ovom projektu, ovom community-u, da ga ja zajedno sa cijelim ostatkom administracije ucinimo boljim i zanimljivijim. Zelim pomoci drugim administratorima kako bi im skinuo dio tereta. Da pomognem ocisiti ovaj server od igraca koje mu zele zlo tako sto krse pravila i kvare igru drugim igracima koji samo zele imati dobro vrijeme sa prijateljima i drugim igracima.
2. Koje su vaše prednosti?
Slusam starije od sebe, i osobe koje su iznad mene. Odlucan sam. Zeljan sam uciti i time i brzo ucim. Nikada ne gazim preko reci vecega cina admin teama. Imam iskusnot kao administrator tako sto sam bio admin na Balkan Original pre 2 godine i Revoluciji pre 1 godinu.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Po mom znanju memam nikakve slabosti.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne