Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Grove Street Families | Andrija Johnson

Rejected
Status
Not open for further replies.

AndrijaLazovic

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Andrija Lazovic

2. Vaše godine: 16

3. Vremenska zona: GMT+1

4. Prosječna aktivnost na dan: 4-7h

5. Vaš Diskord: Sea Potato#5847

6. Vaše Ingame ime: Andrija Reynolds

7. Vaš ID: 9742

1. Lider za Grove Street Families

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1. Zelim da budem lider ove organizacije zato sto sam iskusan sa rp-om, veoma sam iskusan sa oruzjem, igram na grand vec od 2021 godine i zapamtio sam svaku lokaciju na mapi i naucio sva pravila.

2. Nikada nisam dobio priliku da budem lider organizacje ali obecavam vam da cu bit odlican lider i da ce svako ko se bude zaposlio u moju organizaciju znati sva pravila.

3. U svakoj organizaciji sam na serveru sam bio i naucio sam dosta stvari i sada sam spreman da budem lider organizacije jer igram vec 2 godine na serveru i imam dosta iskustva o pljackanju, znam sva pravila i bicu veoma oprezan kao lider organizacije.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

1. Ja vec imam dosta drugova koji su spremni da ostave sve i da dodju kod mene u organizaciju da rade, svi znaju pravila veoma dobro i znaju kako se rade pljacke, mi bi smo svaki dan isli na pljacke jer ce nas biti dosta svaki dan, bicemo puno aktivni i icemo na svake evente koji se budu desavali.

2. Takodje necemo napraviti ni jedan prekrsaj jer cemo voditi racuna da ne prekrsimo ni jedno pravilo, sve koje budem zaposlio morace znati svako pravilo i da budu disciplinovani da se ne deru na radio i da se ne glupiraju.

3. Ja imam 2 dobra druga kojima vjerujem da me mogu zamjeniti kada ja nisam tu i oni ce biti moji zamjenici dok ja nisam aktivan. Oni ce takodje voditi racuna da svi znaju pravila.

4. Zamjenici, Turferi i HC bi bili jedni od visocijih rankova, da bi neko doso do toga ranka trebo bi biti aktivan svaki dan i truditi se da bi ga zasluzio. Te rankove bi dao samo ozbiljnim igracima koji su veoma iskusni i pametni da vode ostale igrace na pljacke i da prave sastanke.

Hvala na citanju moje prijave. Sretno svim kandidatima koji su se prijavili <3
S poštovanjem
Andrija Lazovic

Status
Not open for further replies.
Top Bottom