Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
2153
Players nickname
Andrija Reynolds
Administrators nickname
Ivkezz_Obama
Date
Jun 13, 2021
Time
15:43
Proofs
.

AndrijaLazovic

Player
Player
Dobro vece administracijo,
Ja igram na serveru vec od kad se napravio i tamo na moj akaunt 2153 sam proveo raznorazne stvari i postigao dosta stvari i tamo su mi ostale puno uspomena. Ja nisam igrao 2 godine na serveru i ja sam saznao pre par meseci da sam banovan za GP 1.1, ja nikome nisam delio moj nalog niti sam se ulogovo preko nekog drugog racunara na moj nalog. Meni se odbili vise puta zalbu za GP 1.1, a nikako da mi objasnite dje sam ja to prekrsio, pokusavam vec mesecima da vam kazem da ja nisam prekrsio to pravilo a vi mi svaki put odbijete zalbu bez da uopste procitate u cemu ja pricam. Volio bih opet zaigrati na moj akaunt jer su mi tamo sve uspomene od pocetka servera i bas mi nedostaje taj akaunt. Mozete mi obrisati sve pare ali samo da ja ponovo zaigram na moj akaunt dje su mi puno uspomena ostale. Nadam se da cete razumet sta pokusavam da vam kazem i da cete me pustiti da zaigram na moj stari akaunt.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom