Vaše ime IRL: Matija
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona:
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4-5 h
6. Vaš Discord: Matija
7. Vaše ingame ime: Lartaa Matia
8. Vaš ID: 33810
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Htio bih postati admin zato sto od kad sam usao u server nikad nisam bio admin i uvjek rp-am i kad sam malo skuzio kako se igra tokeđer sam poceo ucit pravila i znam dovoljno da postanem admin. Također ako postanem admin to bi mi bilo jako zabavno,volim pomagati ljudima na serveru pogotovo početnicima
htio bi iskusiti to iskustvo kao admin-
LP. Lartaa Matia
2. Koje su vaše prednosti? Ljubazan,uporan,nikad ne odustajem,aktivnost.strpljiv. Ako mi netko treba nesto reci ili mu treba pomoć uvjek poslušam ili mu pomgnem
3. Koje su vaše najveće slabosti? Lako se ljutim
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Za sad skola nista vise.
LP.
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona:
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4-5 h
6. Vaš Discord: Matija
7. Vaše ingame ime: Lartaa Matia
8. Vaš ID: 33810
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Htio bih postati admin zato sto od kad sam usao u server nikad nisam bio admin i uvjek rp-am i kad sam malo skuzio kako se igra tokeđer sam poceo ucit pravila i znam dovoljno da postanem admin. Također ako postanem admin to bi mi bilo jako zabavno,volim pomagati ljudima na serveru pogotovo početnicima
htio bi iskusiti to iskustvo kao admin-
LP. Lartaa Matia
2. Koje su vaše prednosti? Ljubazan,uporan,nikad ne odustajem,aktivnost.strpljiv. Ako mi netko treba nesto reci ili mu treba pomoć uvjek poslušam ili mu pomgnem
3. Koje su vaše najveće slabosti? Lako se ljutim
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Za sad skola nista vise.
LP.