postovana administracijo.Ja ne znam kako se zalba postavlja ali zato nikad nisam ni probao,tako da evo i trenutka,neka predjemo na stvar.U mom snimku vidi se ta jedna mala banda mene pljacka.pre toga su me dva puta dzeparili,a nakon toga me odveli ovde i poceli da me ucenjuju.ja nisam hteo da krsim pravilo grada te da se ne bojim za svoj zivot vec sam se bojao.koliko god nisam hteo da krsim nisam ni hteo da im dam 4 miliona sto cak mislim i da je zabranjeno.nakon toga traze mi milion ,moj odgovor je isti.nakon toga smo dosli do 50 hiljada ja sam njima dao jer nisam hteo da skacem ali ipak su me vec 2 puta dzeparili.takodje vidi te i da sam pisao adminu a on je reko da nije tu od pocetka sto i jeste u pravu.takodje i ovo zadnja stvar na pocetku vidi te da nismo na drugom jeziku to jest ooc jezik a on pije magnezijum tj radi MG te mi kaze da krsim pravilo fearRP ako se ne budem bojao za zivot i ako sam to znao ali nisam bio na dugom jeziku ali on je tu radio MG.nadam se da sam u pravu i da sam uspesno postavio svoju prvu zalbu.Pozdravlajm administraciju i sve najlepse.