Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Alexa Smith

Player
Player
Joined
Nov 25, 2022
Messages
97
Ime: Alexa Smith
Spol: Muski
Godina: 28
Nacionalnost: Balkanac
Mesto rođenja: Beograd
Boja očiju: Crvene
Kose: Crna
Tetovaže: Po celom telu
Snage: Pametan, dobar vozac, upravlja situacijom
Slabost: Poverenje, novac

100+reci
Životna priča:

Čovek koji je rođen u Beograd i tu odrastao, sa svojim ocem, koji je bio poznati doktor. Mnogi ga poznaju i poštuju. Bio je uzor Alexi. Tako da je Alexa planirao da uči i da bude kao njegov otac. Jednog dana, dok je Alexa bio u srednjoj školi, vraćao se svojoj kući šetajući pored reke Dunav. Video je usku i mračnu ulicu. Zanimalo ga je šta ima u njoj. Želeo je da vidi šta je unutra, pa je ušao u ulicu. Imao je šta i da vidi. Video je svog oca i dva telohranitelja. Sa njima je bio i čovek sa lisicama. Njega su pretukla dva telohranitelja, a Alexin otac ih je posmatrao s leđa i onda im je naredio da ga ubiju. Alexa je bio prestravljen i odlučio je istražiti sve o svom ocu. I nakon nekog vremena saznao da je njegov otac bio vođa najjače bande u Beogradu. Alexa nije razumeo šta je njegov otac radio u to vreme, ali mu se nakon nekog vremena svidelo ono što njegov otac radi. Dakle, Alexa je završio studije i diplomirao na univerzitetu u Beogradu, a nakon toga je otputovao u Novi Sad da tamo živi.


Priča o karijeri:

Alexov otac je bio poznat i poštovan doktor u javnosti, ali u tajnosti je bio vođa najjače bande u Beogradu i od toga je dobijao mnogo novca. Alexa u početku nije razumeo čime se njegov otac bavi, ali nakon što je odrastao i diplomirao počinje da mu se sviđa sve u vezi njegovog oca.Takodje svidela mu se ideja da bude korumpiran, pa se prijavio da radi u bolnici. Pre svega jer mu se svidela ideja da bude doktor. Kada se on se zaposlio i radio jako vredno, Alexa je unapredjen za Head of Department i sada želi da bude korumpiran kao njegov otac da bi mogao doći do novca i raditi neke kriminalne radnje kad god želi.

Jedini ishod: 1- Biti u mogućnosti raditi bilo koju vrstu ilegalnih aktivnosti samo dok je VAN DUŽNOSTI (i dalje mora slediti pravila servera)
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom