Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected 𝐏.𝐙.𝐙.𝟏.𝟏 𝟑 | 𝑰𝒗𝒂𝒔𝒉 𝑳𝒐𝒘

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43053
Players nickname
Domo Bulbasaur
Administrators nickname
Ivash Low
Date
Oct 29, 2023
Time
23:59
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=JE22fJKllrU

Domo Doublade

Cijenim tuđe, volim svoje - tako sam naučio❤️
Leader of unofficial org
Pogresna odluka na Administratora Ivash Low pogledaj te pov tocno se vidi da je lik poceo ubijat ljude na blacku ID: 41055
bez razloga ja sam uzeo oruzje kao sto se vidi u povu i ubio sam ga i naravno prije toga sam zvao Administraciju naravno kako to ide treba tri gladne godine da stignu a Ivash je dosao valjda nekom drugom igracu naravno nije bio od pocetka situacije kao sto se vidi na povu. naravno dosao je vidio je mene kako sam ga ubio i ja sam dobio 3 upozorenje i naravno automatski ban na 7 dana
pov dokaz 2

Luka Joe

Player
Player
Pogresna odluka na Administratora Ivash Low pogledaj te pov tocno se vidi da je lik poceo ubijat ljude na blacku ID: 41055
bez razloga ja sam uzeo oruzje kao sto se vidi u povu i ubio sam ga i naravno prije toga sam zvao Administraciju naravno kako to ide treba tri gladne godine da stignu a Ivash je dosao valjda nekom drugom igracu naravno nije bio od pocetka situacije kao sto se vidi na povu. naravno dosao je vidio je mene kako sam ga ubio i ja sam dobio 3 upozorenje i naravno automatski ban na 7 dana
pov dokaz 2
istina kreno sam

Status
Not open for further replies.
Top Bottom