Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za Leader EMS I Chicha Ulemmek

Rejected
Status
Not open for further replies.

Chicha Ulemek

Player
Player
Joined
Aug 23, 2022
Messages
10
Informacije

1. Vaše ime IRL:
Dimitrije
2. Vaše godine: 22
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4h +
5. Vaš Discord: chicha2388
6. Vaše ingame ime: Chicha Ulemmek
7. Vaš ID: 29485

Dodatne informacije

1. Lider za EMS

2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?


1) Poznajem dobro pravila grada i pravila EMS-a, i to je temelj za siguran i efikasan rad. Svojim znanjem i iskustvom, mogu osigurati da se naš EMS tim kreće u skladu s propisima, čime pridonosimo sigurnosti i zadovoljstvu građana.
2) Verujem da sam potpuno spreman za preuzimanje uloge direktora EMS-a. Moje iskustvo omogućuje mi donošenje ispravnih odluka, a kao lider ću raditi na motivaciji i usmeravanju našeg tima prema uspehu.
3) Kao direktor, trudicu se da ozbiljnost i postovanje među kolegama bude na profesionalnom nivou. To je važno jer bez ovih vrednosti, ne može postojati red i zajednički rad unutar naše organizacije.
4) Spreman sam voditi nas prema postizanju tih ciljeva i stvaranju pozitivne radne atmosfere.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1)
Minimalni zahtevi za zapošljavanje u EMS-u trebali bi biti IC najmanje 7 godina i OCC 14 godina.
2) Kako bismo osigurali dostupnost lekova u svakom trenutku, predlažem češće akcije lab tima. Uvođenje 4-5 akcije lab tima svake nedelje omogućava nam da održavamo dovoljne zalihe lekova za sve organizacije u gradu.
3) Radi motivacije, planiram povećati bonuse za naše zaposlenike u EMS-u. To će im dati želju za još bolji rad i predanost u pružanju hitne medicinske pomoći.
4) Organizirali bi smo edukaciju za građane o pružanju prve pomoći, barem jednom u 2 nedelje. Ovaj program bi se odvijao na parkingu EMS-a, gde bi građani mogli naučiti kako pravilno pružiti pomoć u slučaju da neko padne u nesvest i u nekim drugim hitnih situacija.
5) Takođe bi razvili detaljne obuke u obliku video materijala za nove osobe koje su ambiciozne i žele se pridružiti EMS timu. Ovo bi osiguralo da novi članovi steknu potrebne veštine i znanje za kvalitetno obavljanje posla u EMS-u.
 

Hrazze

G.O.A.T
Player
Joined
Aug 22, 2022
Messages
282
kopirao moju prijavu...
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom