Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Tarik Salkovic

Player
Player
1.Vase ime IRL:Tarik
2.Vase godine 18
3.Vremenska zona GMT+1
4.Aktivnost po danu:8h+
5.Vas Discord:tareeex
6.Vase ingame ime:Sefket_ElKurcubic
7.Vas ID 35371

Dodatne informacije:
1.Lider Za EMS
2Zasto zelite biti lider ove specificne organizacije?

-zeleo bih biti lider ove organizacije jer volim roleplay a u ovoj organizaciji bas toga dosta ima i jako je zanimljivo
-imam dosta ljudi oko sebe koje znam da dobro rade i znaju bas dobar rp napravit
-u EMS-U sam jako dugo mandata prosli bio kao i ovaj sad u HC i znam kako se sta radi
-Kao lider treba imati razumjevanja i strpljenja prema svima kao i zaposlenim i obicnim gradjanima sto mogu obecat za sebe jer je to uvijek najbitinije kako bi uopste opstali
-takodjer treba imati dobru komunikaciju sa ostalima iz drugih organizacija radi dobrog dogovora i svega.

3.Vas savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji
-Poboljsanje regrutacija sa dobrim roleplayom
-uvijek imati dobar odnos s kolegama i biti tu kad im nesto zatreba
-uveo bih treninge za helikoptere jer uvijek ima poziva za taj tim i uvijek mora biti neko tu
-rankovi se ne dijele tek tako nego zaslugom(u vecini organizacija se vrlo lahko dobijaju rankovi zato i ne ostanu dugo)

Obecanje naseg mandata:
-Toksicnost i nacionalizam ili bilo kakvo drugo vrijedjanje ce biti sakcionisano
-obecanje za druge vladine organizacije da cemo tu uvijek biti za izdavanje zdrastvenih knjizica i osiguranja kao i provjere o bolestima

4.Kriterijumi za rad u nasoj stanici
-minimalno 14 god ooc
.aktivnost(ne samo da se tu bude radi plate)
-disciplina
-postovanje prema drugim kolegama

5.Nova stvar koju bi dodali:
-nova stvar koju bi dodao jest ispitivanje na bubici kako bi bolje utvrdili da li lice zna pravila ili ne (u svakom slucaju olaksan rad i ispitivanje)

6.Nove uniforme
Svaki cin mora imati svoju uniformu kako bi znali ko je ko!

Hvala na citanju!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom