Moje ime u RL je Mateo Senjak a u IG je Teo Cash ID: 49150 Godine u RL: za tjedan dana punim 14 Godine u IG: 12 Moj Discord teos5583 ili Teo Cash Dnevna ativnost od 8-10 sati vikendom do 13- 15 sati igre DODATNE INFORMACIJE: Volio bih postati administrator jer bih htrjo ppomagati ostalim ljudima kao i svi administratori u grand rp i svida mi se njihov posao... Volio bih drigim ljudima davat savjete i bio bi sretan kad bi drugi ljudi naucuili nesto od mene... Moja prednost je to sta jako brzo pisem i mogu svima odgovarati posto imam vramena a i jako sam ozbiljan i pristojan... Moja najveca slabost su kada san novi u necemu uvijek grijesim ali kada se naucim naviknem se i ne grijesim posto kad pogrijesim brinem se za da ga nebi izgubio zbog te greske... Roden sam spreman napustiti RP zivot i postati admin bio bi jako sretan kad bi ljudima pomagao... Nemam biznis ali ako ne smijem biti ni u familiji izaci cu. Sve sto vi kazete... Nemam nikakve IRL probleme sada koji me sprijecavaju... Nadam se uspjehu da postanem novi admin... Od Matea Senjaka