Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Bibo Maxsoni

Player
Player
Moje ime u RL je Mateo Senjak a u IG je Teo Cash ID: 49150 Godine u RL: za tjedan dana punim 14 Godine u IG: 12 Moj Discord teos5583 ili Teo Cash Dnevna ativnost od 8-10 sati vikendom do 13- 15 sati igre DODATNE INFORMACIJE: Volio bih postati administrator jer bih htrjo ppomagati ostalim ljudima kao i svi administratori u grand rp i svida mi se njihov posao... Volio bih drigim ljudima davat savjete i bio bi sretan kad bi drugi ljudi naucuili nesto od mene... Moja prednost je to sta jako brzo pisem i mogu svima odgovarati posto imam vramena a i jako sam ozbiljan i pristojan... Moja najveca slabost su kada san novi u necemu uvijek grijesim ali kada se naucim naviknem se i ne grijesim posto kad pogrijesim brinem se za da ga nebi izgubio zbog te greske... Roden sam spreman napustiti RP zivot i postati admin bio bi jako sretan kad bi ljudima pomagao... Nemam biznis ali ako ne smijem biti ni u familiji izaci cu. Sve sto vi kazete... Nemam nikakve IRL probleme sada koji me sprijecavaju... Nadam se uspjehu da postanem novi admin... Od Matea Senjaka

Status
Not open for further replies.
Top Bottom