Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

luka hadzi

Player
Player
Joined
Sep 25, 2023
Messages
51
Informacije

1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine:13
3. Vremenska zona GTM+1
4. Prosjek online po danu: 6-7h
5. Vaš Discord:lukaa44396
6. Vaše ingame ime: Luka Hadzizdravkovicc
7. Vaš ID:44396

Dodatne informacije

1. Lider za.....EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Zelim biti lider EMS zbog poboljsana RP-a sa strane jednog bolnicara sto podrazumeva LAB akcije intervencije i pregledi i lečenja . Zeleo bih da naucim ljude i da ih uvedem u sam RP jednog prosečnog bolničara.
2. Radio bih kontrole drzavnim organizazcijama kao sto su FIB, LSPD,NG,SAHP.... Bile bi provere zdravstvenih osiguranja uz odredjene ljude koji bi to radili. isli bi od organizacije do organizacije i obavestavali bi ih o tome da ćemo doći.
3. LAB akcije bi svi radili naravno ostavio bih par ljudi na recepciji i da rade intervencije po gradu i u sendy bolnici... Lepo bi zamolili na departmentu sve drzavne organizacije u da nam pomognu ako bi hteli i ako nemaju neke obaveze oko njihoivih organizacija. Lepo bi svi saradjivali. Imao bih timove npr za LAB akciju za Hitnu pomoc, Za Intervencije za Recepciju itd itd. Bio bih ljubazan prema svima i zeleo bih da EMS traje 2 mandata.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1.Pa ovako. Kada bi covek dosao na recepciju ne bi zaposleni samo lecili i davali tablete protiv prehladee ili cega vec nego bi lepo ljubazno pitali sta treba cak nekad bi i upotrebljivali me/do komande kako bi npr izdali recept pa potppis itd itd.
2.Kada bi otisli na intervenciju i kada bi ih izlecili ne bi samo izlecili i otisli nego bi pitali jel treba pomoc pa bi upotrebili interakciju kao sto je "Nositi na kolicima i tako dalje.
3. Svi zaposlenici bi se oblacili po uniformama koje su predvidjene za njih. Npr ne bi hirurg nosio belo odelo i nego zeleno onako kao u RL.
Hvala na čitanju moje prijave za EMS.


Nadam se da mi nećete zameriti na RP greskama koje sam pravio dok nisam znao ko sam.Na greskama se uči.
❤️
👋
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom