Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Vlada Korumpirana Biografija | Gabo Belii | 46410

Rejected
Status
Not open for further replies.

Gabo Darkmann

Gabo Luxi and Stella Darkmenns
Player
Organizacija: VLADA

Ime: Gabo Belii
Starost: 14
Nacionalnost: Hrvat i pola Bosanac
Mesto rođenja: Osijek
Pol: Musko
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Crna
Tetovaže: Nema
Prednosti: Rad Red Disciplina
Slabost: Nema Slabosti

Životna priča: 100+ reči

Ja sam Gabo ja sam se rodio u Hrvackoj imam 14 Godina u Zivotu me je jednom udario Auto volim igrat Fudbal i volim igrat RP imam drugare imam Kucu i volim da se sprdam vise puta sam se potuko sa nekim u skoli i tako napolje jednom sam slucajno zapalio prst i slomio nogu i ruku volim da idem negde i da se vozim, Kad su me u Osnovnoj skoli poceli da psuju i ja sam njima vracao jer sam mislio da tako treba ali sam shvatio da netreba imam psa. Visok sam 1,83 idem u 8 razred i lepo mi je i to je moja Zivotna Prica.

Mogucnosti Gabo Belii:

Gabo moze da vezuje, vuce, podize, ubacuje u kola i pretrazuje sa jednom rukom dok u drugoj drzi Pistolj/Tazer. (NE PUSKOM) - (Radi svoje obuke u VLADI) Gabo moze slomiti kamericu osobi koja ga je uhvatila u korupciji Gabo moze osloboditi osobu za mito/informacije ako mu ja osoba bitna Gabo moze u bilo kom trenutku ici 1v2 zbog iskustva u VLADI Gabo moze odbiti ponudu da obezbedi advokata osumnjicenom Gabo moze traziti od privedenih lica da mu predaju bilo koje oruzje pancir itd.

giphy.gif

Status
Not open for further replies.
Top Bottom