Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
33522
Players nickname
Dejan Solejic
Suspect ID
46317
Date of violation
Oct 30, 2023
Time of violation
17:00
Proofs
https://youtu.be/WR0IDL68OqQ

Gazim Odiamo

Player
Player
Cjenjena administracijuo pravo se vidi ko vidi LSPD drzavnu ORG.Likovi na osnovu dokaza iz LOG-ova misle da sam ja ukrao 20+ balclava koje uopste nisu ni kod mene.Na ovom POVU su samo dokazali klk sam radio za LSPD organizaciju i bio im zulj na nozi.Sve se vidi klk sam kazni pisao,ja sto mene ubiju na ulicama LS-a i sto ne vratim te balclave ne znaci da sam im uzeo to.Na ovom POVU tako i na njihovoj bubici se vidi da koriste MG sto je van IC (STO JE IC OSTAJE IC) da bi dosli do nekih laznih optuzbi na racun mene.Ovim putem hocu da se kazne za MG i da ih castite sa jednim warnom takodje i lidera koji veze nema a glumi neko ludilo i odabrava da nije niti bio IG kada su me kickali,a niti imaju dokaze,tako i jos da nisu pretrazili moje vlasnistvo da bi dobili bilo kakve dokaze.+ sto su me vredjali i time nisu dali pravo zalbe niti pravo na advokata mojem karakteru(RP2WIN).Evo saljem moj POV koji je dokaz da koriste MG + RP2WIN + Bez dokaza me kickali I time kvare igru.Sto se tice ja te balclave niti sam uzeo niti mi trebaju bilo kakve maske i ovo njihovo ponasanje da se zavrsi.Moj RP je sledeci da mi uplate 1.500.000 dolara jer su me kick bez ikakvih dokaza i time pokazali njihovu nesposobnost u vodjednju LSPD organizacije.Samo udjite i vidite ko sve ima vece pozicije i po cemu su dobili.Samo pogledajte kodove koje koriste i sve ce vama biti jasno.Ja mogu da potvrdim svoje rijeci i ovdje stajem sa svojom izjavom.Saljem svoj POV.

P.S Hvala sto su dokazali ovim POV ko je radio casno svoju duznost LSPD pogledajte kazne koliko sam napisao i opremu uzimao u cast odbrane protiv kriminala.

Gerrito Malchiny

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 46317 dobit će kaznu za G.P 6.3.
  • G.P - 6.3 Zabranjeno je pražnjenje skladišta organizacije u osobne svrhe.​
  • Ako imate zalbu na LSPD onda mozete slobodno otvoriti NOVU temu i podneti.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom