1.Vase ime IRL:Tarik
2.Vase godine 18
3.Vremenska zona GMT+1
4.Aktivnost po danu:8h+
5.Vas Discord:tareeex
6.Vase ingame ime:Sefket_ElKurcubic
7.Vas ID 35371
Dodatne informacije:
1.Lider Za EMS
2Zasto zelite biti lider ove specificne organizacije?
-zeleo bih biti lider ove organizacije jer volim roleplay a u ovoj organizaciji bas toga dosta ima i jako je zanimljivo
-imam dosta ljudi oko sebe koje znam da dobro rade i znaju bas dobar rp napravit
-u EMS-U sam jako dugo mandata prosli bio kao i ovaj sad u HC i znam kako se sta radi
-Kao lider treba imati razumjevanja i strpljenja prema svima kao i zaposlenim i obicnim gradjanima sto mogu obecat za sebe jer je to uvijek najbitinije kako bi uopste opstali
-takodjer treba imati dobru komunikaciju sa ostalima iz drugih organizacija radi dobrog dogovora i svega.
3.Vas savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji
-Poboljsanje regrutacija sa dobrim roleplayom
-uvijek imati dobar odnos s kolegama i biti tu kad im nesto zatreba
-uveo bih treninge za helikoptere jer uvijek ima poziva za taj tim i uvijek mora biti neko tu
-rankovi se ne dijele tek tako nego zaslugom(u vecini organizacija se vrlo lahko dobijaju rankovi zato i ne ostanu dugo)
Obecanje naseg mandata:
-Toksicnost i nacionalizam ili bilo kakvo drugo vrijedjanje ce biti sakcionisano
-obecanje za druge vladine organizacije da cemo tu uvijek biti za izdavanje zdrastvenih knjizica i osiguranja kao i provjere o bolestima
4.Kriterijumi za rad u nasoj stanici
-minimalno 14 god ooc
.aktivnost(ne samo da se tu bude radi plate)
-disciplina
-postovanje prema drugim kolegama
5.Nova stvar koju bi dodali:
-nova stvar koju bi dodao jest ispitivanje na bubici kako bi bolje utvrdili da li lice zna pravila ili ne (u svakom slucaju olaksan rad i ispitivanje)
6.Nove uniforme
Svaki cin mora imati svoju uniformu kako bi znali ko je ko!
Hvala na citanju!
2.Vase godine 18
3.Vremenska zona GMT+1
4.Aktivnost po danu:8h+
5.Vas Discord:tareeex
6.Vase ingame ime:Sefket_ElKurcubic
7.Vas ID 35371
Dodatne informacije:
1.Lider Za EMS
2Zasto zelite biti lider ove specificne organizacije?
-zeleo bih biti lider ove organizacije jer volim roleplay a u ovoj organizaciji bas toga dosta ima i jako je zanimljivo
-imam dosta ljudi oko sebe koje znam da dobro rade i znaju bas dobar rp napravit
-u EMS-U sam jako dugo mandata prosli bio kao i ovaj sad u HC i znam kako se sta radi
-Kao lider treba imati razumjevanja i strpljenja prema svima kao i zaposlenim i obicnim gradjanima sto mogu obecat za sebe jer je to uvijek najbitinije kako bi uopste opstali
-takodjer treba imati dobru komunikaciju sa ostalima iz drugih organizacija radi dobrog dogovora i svega.
3.Vas savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji
-Poboljsanje regrutacija sa dobrim roleplayom
-uvijek imati dobar odnos s kolegama i biti tu kad im nesto zatreba
-uveo bih treninge za helikoptere jer uvijek ima poziva za taj tim i uvijek mora biti neko tu
-rankovi se ne dijele tek tako nego zaslugom(u vecini organizacija se vrlo lahko dobijaju rankovi zato i ne ostanu dugo)
Obecanje naseg mandata:
-Toksicnost i nacionalizam ili bilo kakvo drugo vrijedjanje ce biti sakcionisano
-obecanje za druge vladine organizacije da cemo tu uvijek biti za izdavanje zdrastvenih knjizica i osiguranja kao i provjere o bolestima
4.Kriterijumi za rad u nasoj stanici
-minimalno 14 god ooc
.aktivnost(ne samo da se tu bude radi plate)
-disciplina
-postovanje prema drugim kolegama
5.Nova stvar koju bi dodali:
-nova stvar koju bi dodao jest ispitivanje na bubici kako bi bolje utvrdili da li lice zna pravila ili ne (u svakom slucaju olaksan rad i ispitivanje)
6.Nove uniforme
Svaki cin mora imati svoju uniformu kako bi znali ko je ko!
Hvala na citanju!