Dragi Abrahame i Mujo moje veliko izvinjenje zato sto nisam pre naucio pravila,ali sada kada ih znam video sam gde sam pogresio i hteo bih dobiti jos jednu sansu poslusajte pricu:Brat je krenuo igrati Grand pre mene i napravio je acc 31k id i ja sam hteo isto da probam i napravio sam akaunt pod id 33973 jako mi se svidela igra i nastavio sam da je igram.Kada sam kupio novi pc dao sam stari bratu i zamenio ga je sa svojim zato sto je bio bolji, na tom starom mom kompjuteru koji je kod brata ostao je moj epik nalog preko koga imam gta i moj main i on se tu logovao na svoj grand nalog ne znajuci da mora da promeni epik nalog.Ja sam u avgustu ove godine napravio svoj Twink acc 44k i to su jedina 2 akaunta koja ja posedujem. Ovaj 31k je od brata ali vi mislite da je to moj 3 i main nalog zato sto je preko istog epik naloga logovan.Ja se opet jako izvinjavam i vise to necemo raditi samo vas molim da dobijem unban na mom main nalogu 33973 bio bih vam jako zahvalan.
Jedina 2 naloga koja ja posedujem su:
main:33973
twink:44k
A za 3 nalog pod id 31k mislite da je moj main i 3 nalog zato sto je povezan na isti epik,ali to je od brata i ja nemam nista sa tim acc.
Nadam se pozitivnom odgovoru i obecavam da se ova greska nece ponoviti..
Jedina 2 naloga koja ja posedujem su:
main:33973
twink:44k
A za 3 nalog pod id 31k mislite da je moj main i 3 nalog zato sto je povezan na isti epik,ali to je od brata i ja nemam nista sa tim acc.
Nadam se pozitivnom odgovoru i obecavam da se ova greska nece ponoviti..