Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
46317
Players nickname
Gazim Odiamo
Administrators nickname
Gherrito Malchiny
Date
Oct 30, 2023
Time
23:50
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/519581/#post-1888811

Gazim Odiamo

Player
Player
Na osnovu ovako losih dokaza su me osudili za pravilo 6.3 za koje nemaju dokaze.Molim pazljivo pogledajte datume od 27 i 28.To su datumi istekli i time nemaju dokaza protiv mene.Kazu da sam im ukrao 20 Balclave sto nije tacno.Molim da se ponovo provjere dokazi i gdje se sta nalazi.I kada se sta uzimalo.Ako mozete mi dati unban volio bih zaigrati ovdje a njima warn da se dadne za ociti MG koji su uradili da prikupe informacije.LSPD DOWN! Sve su to likovi koji veze nemaju.Vama adminima respekt sto ste otkrili ali u vozilo se nalazi 11 ne 20 kako su naveli ;).Volio bih unban ako je ikako moguce Mujo Simba

Gazim Odiamo

Player
Player

Evo gospoddine Abrahem i Mujo po cemu su oni zakljucili da sam ja njima ukrao maske.To su pajseri jedni utucani pa sad bi trebali svima da gledaju logove ko sta klk uzima i time da odluce da je neko ukrao ili nije? Po cemu su zakljucili da su ukradene bez bilo kakvog RP razloga i bilo kakvog dokaza protiv mene.Molim ako je moguce da dobijem unban sto prije,pozdrav cjenjenoj administraciji i hvala na odgovoru vasem.

Gazim Odiamo

Player
Player
Niti ste me uhvatili niti bilo ko od vasih kako kradem.Potreban je POV a vi nemate nista od toga osim Logova koji su najslabij moguci dokazi koji postoji. 0 bodova.Ocekujem da im se kazni takodje lider koji je odobrio a uopste nije bio upucen u situaciju.Misevi kolo vode dok macke nema.Ne mogu oni da donose zakljucke na racun Logova ko kako i sta sumnjjaju na mene za kradju.Neka se fino zapitaju sta oni rade dok ostali obavljaju drzavnu duznost to je borba protiv kriminala.Od sada cekamo vas odgovor.Zahvaljujem Dejanu koji prica o pravilo 6.3 i ako ocigledno niti zna cemu sluzi,bas su me na glup nacin izbacili iz LSPD i bas sam na nikakve dokaze dobio ban.Ako je moguce unban sto prije hvala na razmatranju.

Gazim Odiamo

Player
Player
Mujo Simba KING.Radi uroka i neka vide svi da su pogrijesili i nemaju dokaze protiv mene.Niti jedan dokaz ne pokazuje da sam im ukrao te maske.Mujo Simba i Abrahame molim za unban! I ako moguce da mi se javite na Discord.Hvala i lijep pozdrav.

Gazim Odiamo

Player
Player
Evo jos jedan POV kako ne umiju da RP zavrse do kraja cak sam doveo FIB clana koji je hteo da im pomogne na sta su oni istjerali covijeka i nisu dali da im pomogne u slucaju. Ali ni dovoljno hrabrosti da uhapse najjaceg Gazimm Odiama za kojeg krive da je ukrao njih i njihov LSPD.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom