By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Uz dužno postovanje, internet me zeza 3 dana i non stop mi puca, odjednom mi je iskocilo reconnect, i isao sam F1 i onda je ucitalo se i pritusnuo sam mjesto izlaska,Denza moj uz duzno postovanje nemoze ti crashat igra i ovako brzo se opet upalit, ovo je bio F1 i Reconnect
Ma ja bratina dobio na poklon pc iz NaseMa o cemu ti bolan ????
Grand mi puca svako 15-20 minuta, puklo mi i vratio se na mjesto izlaska
povlacim zalbusve u pov-u
pokusao da se ozivi pomocu BA
samo da mi ne place u privatepovlacim zalbu
Dobro jebeno me ne zanima gotovo je sadaistina je da mu kresa dns me hapsio i samo mu puklo i nakon 20 sec se vratio
a to je druga stvar okUz dužno postovanje, internet me zeza 3 dana i non stop mi puca, odjednom mi je iskocilo reconnect, i isao sam F1 i onda je ucitalo se i pritusnuo sam mjesto izlaska,
A u ostalom ne mogu da se više pravdam, ja ti kazem da nemam pojma ni zasto je BA ni šta se moze postici s tim, nego on piše jer sigurno bolje zna od mene
Neg odobri žalbu sto se mene tice, ja cu muji i abrahamu dostsviti crash log i to je to
Zatvaraj zalbu povukao sam je....Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- ID 18165 Dostavite validan pov. Rok 12h