sve se vidi neka nepoznata familija dolazi i samo pocinje da puca
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!odbrojano jesve se vidi neka nepoznata familija dolazi i samo pocinje da puca
ima i duzi ne sekirajte sejbg brate da si ranije upalio a ne kada ste mrtvi mozda…
Videcemo sve,a nzm dal vam je cilj da nabijate coveku warn na fam,ili sta?odbrojano je
posalji tvoj pov gde je odbrojano.. u moj Pov se vidi tacno kako ja palim pov i nema nikog okolo,jel ti stvarno mislish da ja bi stao da palim pov ukoliko ste 10 vas tu???odbrojano je
Nemas pravo koristit black prezime ja ne dozvoljavam HvalaVidecemo sve,a nzm dal vam je cilj da nabijate coveku warn na fam,ili sta?
warn je i vama jer nite ni vi brojali a pucali ste sviisve se vidi neka nepoznata familija dolazi i samo pocinje da puca
svi smo brojali kao sto i cujes na mom povu niko nije opuco pred da ja zavrsim brojanje...warn je i vama jer nite ni vi brojali a pucali ste svii
Svi smo brojali decak,samo je Misalu manji magicni krug,a i kao sto cujes i vidis na povu niko od nas nije pucao dok on nije zapucao.warn je i vama jer nite ni vi brojali a pucali ste svii
nemam duzi,vidi se na pov da palim snimanje. I to je pocetak situacije ali etoNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite POV od pocetka situacije. Imate rok 10h.
ako te zanima liku je polomljen monitor ,tako da ne moze dostaviti duzi pov,ovom sto je rekao da ima,tako da ovde cete proci okej,i ovako ste juce bili kaznjavani.rekli ste da ima i duzi pov i da ne brinemo