Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29769
Players nickname
Alex Morningstar
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Oct 31, 2023
Time
17:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/502353/

Alex Morningstar

Player
Player
Pozdrav svima,

Jos jedna molba sa moje strane za unban,
Opet kazem zasluzeno sam kaznjen te molim za drugu sansu, tojest mogucnost da ocuvam ono sto sam kroz godinu dana steko,

Uvek sam dobar igrac za server bio i doprinosio na razne nacine,

Izvinjavam se ako smatrate da saljem previse molbi al valjda mi je pravo da se borim za svoje,

Hvala na citanju,
Svako dobro,

Bankman

Player
Player
Pozdrav svima,

Jos jedna molba sa moje strane za unban,
Opet kazem zasluzeno sam kaznjen te molim za drugu sansu, tojest mogucnost da ocuvam ono sto sam kroz godinu dana steko,

Uvek sam dobar igrac za server bio i doprinosio na razne nacine,

Izvinjavam se ako smatrate da saljem previse molbi al valjda mi je pravo da se borim za svoje,

Hvala na citanju,
Svako dobro,
Kolko puta ćeš još da spanuješ unban žalbe ?
Svaki treći dan stavljas žalbu za unban.
I svaki put ti je odbijena.

Jer ti imaš srama i poštovanja prema adminima kojima radiš posla?

Zar nebi ti trebao sa dobiješ polako Ban na forumu za spawn žalbe?
Već si postao dosadan i nemaš nikakvog karaktera niti srama.

Denza Washington 🔥

Player
Player
Budimo malo realno

Pa shvatite koliko se neko trudio i sta treba da mu propadne biznis vrijedan preko 500m ?

Dosta drugim igracima se opraštale mnogo gore stvari.

Mislim da administracija treba da bude razumna i da ovakvom igracu koji je sate i sate izdvojio treba da skine ban. Ipak mi smo tu i ne zelimo nigdje drugo da budemo, svi volimo grand i sve nas pogodi ovakve i slicne situacije.

Nemojte tjerati state i iskusne igrace, razmislite malo

Puki

Player
Player
Poznajem coveka od kad sam dosao na ovaj projekat. Od kad sam ga upoznao je pomagao svakome bio to stari igrac ili novi. Jako se trudio da dodje gdje je sada i sve je palo u vodu zbog ovog bana. Covjek zasluzuje drugu sansu jer je jedna od najpoznatijih i najboljih ljudi na serveru.

Bankman

Player
Player
Poznajem coveka od kad sam dosao na ovaj projekat. Od kad sam ga upoznao je pomagao svakome bio to stari igrac ili novi. Jako se trudio da dodje gdje je sada i sve je palo u vodu zbog ovog bana. Covjek zasluzuje drugu sansu jer je jedna od najpoznatijih i najboljih ljudi na serveru.
Ako ga već dobro znaš onda bi znao kolko se njemu opraštalo

Bankman

Player
Player
Budimo malo realno

Pa shvatite koliko se neko trudio i sta treba da mu propadne biznis vrijedan preko 500m ?

Dosta drugim igracima se opraštale mnogo gore stvari.

Mislim da administracija treba da bude razumna i da ovakvom igracu koji je sate i sate izdvojio treba da skine ban. Ipak mi smo tu i ne zelimo nigdje drugo da budemo, svi volimo grand i sve nas pogodi ovakve i slicne situacije.

Nemojte tjerati state i iskusne igrace, razmislite malo
A koj čovjek se ne muči na grandu?
Kolko njih izgubilo više od 500 mil pa nikom ništa..

Pravila servera mora da se poštiva

aleksa5669

Player
Player
Ako ga već dobro znaš onda bi znao kolko se njemu opraštalo
Jesi ti neki advokat, zastupnik, notar ? Koju ulogu imaš ? ili si bezposleni jadnik koji nema više od hljeba da jede ? Ko si i ko te šalje ? Želiš li da se kite naduvaš ili nadojiš. Izvoli izjasni se seljak

Status
Not open for further replies.
Top Bottom