1 Vaše ime u RL: Tadej
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 6 do 8h dnevno [ako je vikendom onda 11h]
5.Vas diskord:djukelazec
6. Vaše Ingame ime: Djukela Pluxuryy
7. Vaš ID: 27797
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Oduvek posao administratora je meni bio zanimljiv od kada sam dosao na server pa do sad.Zeleo bih da pomazem drugim igracima,kao i da kaznjavam one koje se protive pravilima.Imam zelju i volju da budem administrator.Voleo bih olaksati RP igracima koliko mogu.
2. Koje su vaše prednosti? Strpljiv,razuman,poslusan,kulturan.pomaganje drugima.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Mrzim nepravdu i laz.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin? DA,
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator): DA [nemam biznis]
6.Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 6 do 8h dnevno [ako je vikendom onda 11h]
5.Vas diskord:djukelazec
6. Vaše Ingame ime: Djukela Pluxuryy
7. Vaš ID: 27797
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Oduvek posao administratora je meni bio zanimljiv od kada sam dosao na server pa do sad.Zeleo bih da pomazem drugim igracima,kao i da kaznjavam one koje se protive pravilima.Imam zelju i volju da budem administrator.Voleo bih olaksati RP igracima koliko mogu.
2. Koje su vaše prednosti? Strpljiv,razuman,poslusan,kulturan.pomaganje drugima.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Mrzim nepravdu i laz.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin? DA,
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator): DA [nemam biznis]
6.Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne