Postovanje Mujo i Administracijo. Ovo nije zalba vec zahtev/pitanje. Drugar je postavio "zalbu" tacnije zahtev za unban jer smo on i ja dobili ban za 1.1 od strane Minoline, odobren mu je zahtev i on je dobio unban medjutim ja nisam. S obzirom da 1.1 nije postojao vec da smo jednostavno najavili ulazak jer ja nisam imao racunar a morao sam da produzim stan a nismo dobili odgovor do dana danas ja zelim da pitam da li cu i ja dobiti UnBan? Zaista se jako kajem zbog toga sto smo uradili. Znam da Twink nije appealable ali ovde nije situacija sa "Mainom i Twinkom" jer jednostavno nismo delili naloge. On vise nema sifru mog naloga i usao je samo tada kada smo najavili da bi produzili stan, samim tim niko sem mene nema pristup nalogu, a ja na njegov nalog nikad i nisam usao niti imam bilo koje podatke. Sve slike ce biti tu i videcete o cemu se radi. Ja obecavam da se ovakve stvari sa moje strane vise nece ponoviti. Ukoliko je moguce ja bih stvarno zeleo UnBan jer mi se jako igra na serveru i zelim da nastavim svoju pricu koju sam zapoceo davno. Na nalogu imam puno vrednih stvari koje zaista ne bih zeleo da izgubim.
Hvala na citanju, nadam se da cete razumeti.
Pozdrav!
Hvala na citanju, nadam se da cete razumeti.
Pozdrav!